Behandling

Behandling

behandling hos StruerZoneterapi.dk - kombination af zoneterapi, øreakupunktur, 1-2-3 akupunktur, posturologi, lyd og lys i én samlet behandling

Hos StruerZoneterapi.dk kombineres klassisk zoneterapi med meridian-balancering/akupunkturøreakupunktur og posturologi. Erfaringer med dette i mine behandlinger viser gode resultater. Efter flere år hvor jeg kun behandlende med zoneterapi er jeg begyndt at kombinere behandlingen i klassisk zoneterapi med 1-2-3 akupunktur/meridian-balancering, øreakupunktur og ikke mindst posturologi. Ved både 1-2-3 akupunktur og øreakupunktur er der mulighed for at smertelindre din skade/din ubalance med nåle, alt i mens der gives zoneterapi.
Som en overbygning til øreakupunktur finder man farver og frekvens via auriculo-terapi som er et vildt godt værktøj til at diagnosticere og finde “nøglen” til at løse eller løsne op for netop din ubalance. 

Posturologi er et MEGET overset område i forhold til spændinger, smerter og hele processen omkring restitution. Får du ikke løst dit posturologiske problem, som ofte er kæbe, hofte eller skulder så vil din behandlingen enten være langsommelig eller vil ikke være virksom over tid. Hos StruerZonterapi.dk bliver stort set alle klienter posturologisk undersøgt enten før eller under behandlingen. Dette netop fordi hele området omkring de posturologiske problemer er så stort og et så hidtil overset område.

StruerZoneterapi.dk benytter tillige særlig frekvens-musik og farver for en unik “helhedsbehandling. Lyd og billede i behandlerrummet er med til at understøtte behandlingens helhed ud fra dit problem. Når lyd, billeder og farver kombineres, er der mulighed for at skabe forskellige stemninger i behandlingen – alt efter hvilket problem man arbejder med

Hvad kan behandles?

Rigtig mange bruger zoneterapi som behandlingsform, og flere udtrykker gode resultater i forbindelse med en lang række ubalancer.
Det kan være …

  • bevægeapparat (muskler, sener, led)
  • fordøjelsesproblemer
  • allergi
  • stress
  • menstruationssmerter
  • sportsskader
  • fysiologiske ubalancer
  • muskel/led-smerter
  • overbelastningsskader
  • migræne, hovedpine
  • fertilitetsproblemer
  • svimmelhed, køresyge
  •  
  •  

 

Hvordan ? – sammenholdt med andre former for behandling?

> Hvis du får behandling hos Fysioterapeut, massør eller andre lign. behandlere, så behandler langt de fleste på lokalområdet for din skade/smerte. Men hos StruerZoneterapi.dk behandles der “fjernt fra skaden” ud fra den tanke at det udsatte område skal have ro og mulighed for restitution. Via zoneterapi og akupunktur, enten i øre eller via meridian-balancering, kan en lokal ubalance/skade behandles fjernt fra skaden.

Hos StruerZoneterapi.dk anvendes også Posturologi (menneskets postur, dvs. kropsholdning.) i forhold til sportsskader og ubalancer. I rigtig mange tilfælde kan en regulering af posituren have en gavnlig effekt på selv zoneterapiens effekt. Men ikke nok med det – for hos Struer Zoneterapi får du en holistisk helhedsbehandling, hvor der også anvendes “fjern-akupunktur” og der lægges vægt på, at den lyd der er i rummet er tilpasset den enkeltes ubalance.

 

*Bestil tid! …
Alle henvender sig af en årsag – og ofte en akut eller sub-akut årsag. Derfor vil jeg også altid spørge ind til hvad du har af ubalance/problem. Når behandlingen så påbegyndes vil jeg ofte lave nogle små test for at kunne afstemme behandlingen. Bagefter går behandlingen så småt i gang. Der bliver ført journal i forbindelse med behandlingen og denne opbevares efter gældende lovgivning. Du kan altid bede om at se din journal.

Det kan være være du bliver bedt om at rejse dig og gå lidt rundt. Det kan også være jeg trykker dig rundt på kroppen i forbindelse med behandlingen. Dette vil være med akupressur-tryk for at stimulere zoneterapibehandlingen yderligere. Ofte vil der også være lettere massage og akupressur i forbindelse med behandling af skulder, nakke og andre ubalancer i bevægeapparatet. Dette kræver dog ikke nødvendigvis at du skal afklæde dig.

Når behandlingen er slut eller under behandling, tager vi sammen stilling til det videre forløb. Nogen opnår effekt efter 1 behandling – andre efter flere. Dog siger jeg altid, … mærker du ikke bedring efter 3-4 behandlinger, så skal du finde en anden behandler. Når betaling er modtaget får du en kvittering/faktura direkte i din mailboks. Så ligger den der hvis du skal bruge den