Behandling

Teknikker

Kombinationsbehandlinger...

Mine behandlinger har afsæt i Zoneterapi, og jeg benytter i øvrigt både auriculoterapi (farve- frekvens terapi), øreakupunktur, 1-2-3 akupunktur/meridian-balancering, akupressur og posturologi mm. i behandlingerne efter behov ud fra dine symptomer og den udvikling der sker fra gang til gang.

Hvis du ikke oplever ændring?
Mit mål er, at du skal opleve ændring i dit symptombillede i løbet af 3-4 behandlinger (i snit) hvis ikke er der 2 muligheder:
1) vi overset noget i din historik og skal en anden vej rundt om dit symptom eller 2) Behandlingen virker desværre ikke på alle symptomer.

Det får du med... (klik for at læse mere)

Alt jeg benytter får du med i prisen og behandlingen, så du betaler ikke ekstra for det ene eller andet.

faebook-add1-2022

Mine teknikker

Hvad gør jeg anderledes?

Jeg ved ikke om jeg gør noget anderledes, jeg gør det på min måde. Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og mine andre teknikker, så kan der godt gå nogle gange før du oplever ændring i dit nuværende symptombillede. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Virker behandlingen ikke efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – eller også virker det ikke på dig. Og så skal du selvfølgelig videre til en anden behandler. Sådan er det.

Du skal gå til behandling der virker for dig. Det er det vigtigste.

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut