Auriculo-terapi

Teknikker

Auriculo-terapi (øreakupunktur II)

Auriculo-terapi eller “udvidet øreakupunktur” er en vigtig del af den samlede behandling hos StruerZoneterapi.

Auriculoterapien har nogle muligheder for behandling som zoneterapien ikke har selv, og derfor kan det for nogen være en god kombinationsmulighed i behandlingerne, for at få bedre og dybere effekt.

Behandling foregår med magneter, med farver og frekvens på dit øre med afsæt behandling ud fra pulsen sammenhold med de symptomer der er, og tillige historikken i symptomerne

Øreakupunktur II / auriculo terapi – bruges til f.eks. ….

  • finde årsagspunkt til ubalance
  • diagnosticere ubalancer
  • behandle skjulte ubalancer
  • justere latteralitet v. køresyge fx.
  • ubevidste spændinger
  • psykiske ar mm.
  • piskesmæld
  • understøtte anden behandling
  • traumer

Auriculo-medicin er behandling med farver og frekvens via lys og frekvenspåvirkning af dit øre. 

Øreakupunktur kan hjælpe med at spore zoneterapien i den rigtige retning

I “auriculo-terapien” arbejder jeg som behandler med farver og frekvens i forhold til netop din ubalance. 

Jeg lyser på din hud, enten på lår, brystben eller kind og finder derved en farvenøgle som jeg efterfølgende kan bruge til at behandle med på dit øre. Til dette bruger jeg et apparat der hedder GL+, som sender koncentreret lys ind mod dit øre.

Hvornår benyttes farver og frekvens?
Farver og frekvens via øreakupunktur kan f.eks. benyttes hvis du har et lokalt problem ved en hælspore, et punkt på din lyske som altid springer op, eller en muskel i skulderen der altid springer op. 

Det kan også være du har migræne, koncentrationsbesvær eller muskelspændinger som ikke slipper ved anden behandling. 

Her kan farver og frekvens f.eks. bruges til at behandle et dårligt knæ og ved at flytte den farve og frekvens der findes dér op på øret, kan man skabe en ofte meget bedre mulighed for, at få behandlingen til at lykkes. 


Du kan ikke bestille tid til behandling KUN med auriculo-terapi, da det er en del af behandlingerne hos StruerZoneterapi.dk

Auriculo-terapi

Auriculoterapi, også kaldet øreakupunktur, er en vestlig teknik som er udviklet og finpudset af Paul Nogier og hans lægehold tilbage i 1951. Teknikken går ud på at behandleren øret som reflekszone, for at behandle smerter og funktionelle forstyrrelser rundt om i kroppen. 

Ved Auriculoterapi/øreakupunktur kan man behandle med små magneter, perma-nåle, almindelige akupunkturnål og med LYS med forskellig frekvens.

Mens man almindelig “øreakupunktur” arbejder med mere simple “protokoller” – det vil sige behandlingsmetoder i forhold til netop din ubalance og værktøjer som Punktsøger, sort/hvid-hammer og puls – er auriculoterapien en mere teknisk overbygning af øreakupunktur

Frekvens og lys giver derefter signal til hjerne, rygmarv eller andre områder i kroppen og derved kan man understøtte zoneterapi via øreakupunktur. Jeg benytter også lommelygter med forskellig farvefilter for på den måde at påvirke din krop med nøjagtig den farve som din puls reagerer – eller IKKE reagerer – på, og på den måde kan man rette dine ubalancer op, ved at lyse på dit øre. 

 

Hvad kan behandles?
Rigtig mange bruger øreakupunktur for sig selv, som en selvstændig behandlingsform – men hos StruerZoneterapi.dk er det en del af behandlingen. Det er min erfaring at kombinationen af øreakupunktur/auriculo-medicin har en fremmende virkning på lang række ubalancer.

Mine teknikker

Zoneterapi er basis, alle de andre mixes efter behov..

Zoneterapi (RAB)

Posturologi

Manuel Kranie Terapi (MKT)

Puls Diagnose

Tunge Diagnose

Muskel Energi Terapi (MET)

Øreakupunktur (I) /Smertelindring

Øreakupunktur (II)
/AuriculoTerapi

MicroLight / AuriculoTerapi 2

NeuroStabs/Fod Chip/Indlæg

Meridianbalancering

Akupressur