Meridian-balancering

Meridian-balancering...

Meridian-balancering

Meridianbalancering er en simpel form for akupunktur som jeg benytter i behandlingerne. Meridianbalanceringen kan understøtte zoneterapien i forhold til at udligne “Qi” i kroppen. “Qi” er den energi man taler om i traditionel kinesisk medicin. Via meridianbalancering kan man “tage tryk ud af meridianer” og på den måde skabe bedre flow i kroppen for zoneterapien.

Principperne bag MERIDIAN-BALANCERING er, at man kan SPEJLE den meridian der er i ubalance til et andet sted på kroppen.

Akupunktur / Meridianbalancering – 1-2-3 akupunktur, simpelt og med høj effekt! Din lokale smerte behandles via et fjernt “nåle-punkt” så din lokale smerte får ro til restitution

… meridian-balancering har flere navne det kaldes også “Dr.Tans’ metode”, “distal-akupunktur” eller “1-2-3-akupunktur“.  Det er en form for akupunktur er meget anvendelig i forhold til at fjerne smerte fra f.eks. spændte muskler, ondt i maven eller andre gener hvor smerte er indblandet. Samtidig sættes der kun 2-3 nåle pr. smerte, og kun i underben eller underarm. Derfor er der også mindre risiko for alvorlige “fejl-stik” i f.eks. lunge eller mave.

limbs-to-trunk-parts2

Principperne bag MERIDIAN-BALANCERING er, at man kan SPEJLE den meridian der er i ubalance til et andet sted på kroppen. Kommer du f.eks. med ondt i skulderen (RØD), så kan jeg via akupunktur et andet sted på kroppen (GRØN)  behandle din skulder. Det kan være din lænd der behandles nede på dit ben eller din skulder der behandles på dit ben. Man kan også gå den anden vej og behandle noget på dine ben oppe på armene. På denne måde kan vi HELT UNDGÅ at behandle med LOKALE NÅLE der hvor din krop trænger til at restituere sig selv.

 

Meridan-balancering er også smart i forhold til, at jeg KUN benytter UNDERBEN+FØDDER eller UNDER-ARME + HÆNDER på den måde slipper du som klient også for at skulle afklædes for at få akupunktur. Jeg har behandlet med MERIDAN-BALANCERING i et par år nu, og har opnået flere gode resultater.
> LÆS KUNDE-HISTORIER INDEN DU BOOKER TID<


Hvad kan behandles med Meridian-Balancering?

I meridianbalanceringen er nålene værktøj til at hjælpe din krop med at hele sig selv, derfor er det også underordnet HVOR du har ondt og hvor dybt. Meridian-balanceringen arbejder i “felter” eller områder på kroppen og derfor er mulighederne mange for at behandle ubalancer…

Det KUNNE være…

  • ondt i knæet
  • ondt i maven
  • ondt i hovedet
  • muskelsmerter
  • muskelspændinger
  • ondt i lænden
  • migræne
  • musearm
  • golfalbue… 
  • … men mulighederne er mange….

Jeg anvender kun teknikker indenfor akupunktur som jeg har været på kursus i. Meridianbalanceringen foregår fra lidt over knæet og ned til tæerne, eller fra albuen og til fingerspidserne. Der derfor stort set ingen risiko ved behandlingen.

Der kan forekomme blødning fra et punkt efter akupunktur, men da der kun sættes nåle i arme eller ben, er der meget ligge risiko for langvarige skader – og der er ikke risiko for at punktere lunger eller skade andre organer via denne akupunkturform.