Meridian-balancering

Teknikker

Meridian-balancering | akupunktur

… meridian-balancering har flere navne det kaldes også “Dr.Tans’ metode”, “distal-akupunktur” eller “1-2-3-akupunktur“.  

Det er en form for akupunktur er meget anvendelig i forhold til at fjerne smerte fra f.eks. spændte muskler, ondt i maven eller andre gener hvor smerte er indblandet. 

Samtidig sættes der kun 2-3 nåle pr. smerte, og kun i underben eller underarm. Derfor er der også mindre risiko for alvorlige “fejl-stik” i f.eks. lunge eller mave.

Meridianbalancering er en simpel form for akupunktur som jeg benytter i behandlingerne. Meridianbalanceringen kan understøtte zoneterapien i forhold til at udligne “Qi” i kroppen. “Qi” er den energi man taler om i traditionel kinesisk medicin. Via meridianbalancering kan man “tage tryk ud af meridianer” og på den måde skabe bedre flow i kroppen for zoneterapien.

Principperne bag MERIDIAN-BALANCERING er, at man kan SPEJLE den meridian der er i ubalance til et andet sted på kroppen.

… meridian-balancering har flere navne det kaldes også “Dr.Tans’ metode”, “distal-akupunktur” eller “1-2-3-akupunktur“.  Det er en form for akupunktur er meget anvendelig i forhold til at fjerne smerte fra f.eks. spændte muskler, ondt i maven eller andre gener hvor smerte er indblandet. Samtidig sættes der kun 2-3 nåle pr. smerte, og kun i underben eller underarm. Derfor er der også mindre risiko for alvorlige “fejl-stik” i f.eks. lunge eller mave.

Meridan-balancering er også smart i forhold til, at jeg KUN benytter UNDERBEN+FØDDER eller UNDER-ARME + HÆNDER på den måde slipper du som klient også for at skulle afklædes for at få akupunktur. Jeg har behandlet med MERIDAN-BALANCERING i et par år nu, og har opnået flere gode resultater.

Principperne bag MERIDIAN-BALANCERING er, at man kan SPEJLE den meridian der er i ubalance til et andet sted på kroppen. Kommer du f.eks. med ondt i skulderen (RØD), så kan jeg via akupunktur et andet sted på kroppen (GRØN)  behandle din skulder. Det kan være din lænd der behandles nede på dit ben eller din skulder der behandles på dit ben. Man kan også gå den anden vej og behandle noget på dine ben oppe på armene. På denne måde kan vi HELT UNDGÅ at behandle med LOKALE NÅLE der hvor din krop trænger til at restituere sig selv.

Hvad kan behandles med Meridian-Balancering?

I meridianbalanceringen er nålene værktøj til at hjælpe din krop med at hele sig selv, derfor er det også underordnet HVOR du har ondt og hvor dybt. Meridian-balanceringen arbejder i “felter” eller områder på kroppen og derfor er mulighederne mange for at behandle ubalancer…

Det KUNNE være…

  • ondt i knæet
  • ondt i maven
  • ondt i hovedet
  • muskelsmerter
  • muskelspændinger
  • ondt i lænden
  • migræne
  • musearm
  • golfalbue… 
  • … men mulighederne er mange….

Mine teknikker

Zoneterapi er basis, alle de andre mixes efter behov..

Zoneterapi (RAB)

Posturologi

Manuel Kranie Terapi (MKT)

Puls Diagnose

Tunge Diagnose

Muskel Energi Terapi (MET)

Øreakupunktur (I) /Smertelindring

Øreakupunktur (II)
/AuriculoTerapi

MicroLight / AuriculoTerapi 2

NeuroStabs/Fod Chip/Indlæg

Meridianbalancering

Akupressur