Neurostabs

Teknikker

NeuroStabs - dynamiske indlægssåler

NeuroStabs -et dynamisk indlæg

Et sæt neurostabs er at betragte som et indlæg ligesom det mange kender fra andre behandlere, blot med den store forskel, at NeuroStabs følger med kroppen, og ikke fastholder kroppen i en fast position, som fx. støbte indlæg gør

NeuroStabs er et dynamisk indlæg som skal bruges mest muligt for at opnå effekt, da chippen “booster” hjernens forbindelse til receptorerne i fødderne. 

Neurostab er et værktøj indenfor posturologien – som kan BOOSTE hjernens samspil med fødderne

NeuroStabs kan benyttes i de situationer, hvor vi behandler NEDEFRA KOMMENDE UBALANCER, hvor fx. fodstillingen gør… 

  • at man har ondt i lænden
  • ondt i bækkenet
  • skulderen eller nakken

NeuroStabs er en lille chip der lægges under svangen på begge dine fødder og har til formål at sende ganske små impulser op i fødderne, for på denne måde at forsøge at tone balancen hele vejen op gennem kroppen, startende NEDE FRA.

Gennem lavfrekvente svingninger og dynamiske regulering giver NeuroStab mulighed for at rette føddernes toning nede fra, og på den måde afhjælpe forskellige posturologiske symptomer og smerter/symptomer længere oppe i kroppen, end blot i fødderne.

Dette ved at sende flere svingninger op til hjernen, så hjernen får flere signaler at arbejde med når den skal “sætte fødderne”.

NeuroStabs sender impulser til fodes “nerve-receptorer” og kan derfor være et godt værktøj til at justere kroppens holdning og position ved at balancere de toniske asymmetrier i kroppen.

NeuroStabs kan have god effekt på symptomer i bevægeapperatet, og særligt hvor problemet stammer fra dine fødder. Dette kan give symptomer i både knæ, lænd, skulder og nakke. 

For nogen kan et symptom på en fod-problematik også vise sig som “tids-ubestemte muskelspændinger”, hovedpine, balanceforstyrrelser og svimmelhed. 

NeuroStab – nervestimulering via chip under foden… 

I forbindelse med din behandling hos StruerZoneterapi og anvendelsen af posturologi, kan det være der er behov for at anvende NEURO-STABS som et dynamisk indlæg i dine sko eller under din svang, for at hjælpe kroppen i en periode.

Neurostab kan være en god hjælp ved problematikker, hvor der opleves smerter og symptomer i hofte, bække, nakke, skulder, men hvor vi kan spore fejlen tilbage til fodstillingen.

 

Mine teknikker

Zoneterapi er basis, alle de andre mixes efter behov..

Zoneterapi (RAB)

Posturologi

Manuel Kranie Terapi (MKT)

Puls Diagnose

Tunge Diagnose

Muskel Energi Terapi (MET)

Øreakupunktur (I) /Smertelindring

Øreakupunktur (II)
/AuriculoTerapi

MicroLight / AuriculoTerapi 2

NeuroStabs/Fod Chip/Indlæg

Meridianbalancering

Akupressur