Neurostabs

Teknikker

NeuroStabs - dynamiske indlægssåler

NeuroStabs -et dynamisk indlæg

Et sæt neurostabs er at betragte som et indlæg ligesom det mange kender fra andre behandlere. 

Her kan sålerne være formstøbt eller have et forfodsindlæg eller et indlæg for hælspore. 

NeuroStabs er et dynamisk indlæg som skal bruges mest muligt for at opnå effekt.

NeuroStab – nervestimulering via chip under foden… 

I forbindelse med din behandling hos StruerZoneterapi og anvendelsen af posturologi kan det være der er behov for at anvende NEURO-STABS som et dynamisk indlæg i dine sko. 

Nogen bruger statiske indlægssåler som bliver formstøbt til dine fødder via sålindlæg. Hos StruerZoneterapi benyttes DYNAMISKE INDLÆG som kaldes NeuroStabs. 

 

NeuroStabs er en lille chip der lægges under svangen på begge dine fødder og har til formål at sende ganske små impulser op i fødderne, for på denne måde at forsøge at tone balancen hele vejen op gennem kroppen. 

Gennem lavfrekvent og dynamiske regulering giver NeuroStab mulighed for at rette føddernes toning nede fra, og på den måde afhjælpe forskellige posturologiske symptomer og smerter/symptomer længere oppe i kroppen, end blot i fødderne.

 

NeuroStabs sender impulser til fodes “nerve-receptorer” og kan derfor være et godt værktøj til at justere kroppens holdning og position ved at balancere de toniske asymmetrier i kroppen.

NeuroStabs kan have god effekt på symptomer i bevægeapperatet, og særligt hvor problemet stammer fra dine fødder. Dette kan give symptomer i både knæ, lænd, skulder og nakke. 

For nogen kan et symptom på en fod-problematik også vise sig som “tids-ubestemte muskelspændinger”, hovedpine, balanceforstyrrelser og svimmelhed. 

Neurostab er et værktøj indenfor posturologien – altså kroppens holdning

Posturologi er et vigtig element i behandlingerne hos Struer Zoneterapi.
Posturologien handler om kroppens underliggende toning, og hvordan kroppen kompenserer ud i forskellige områder af kroppen. 

Det er vigtigt at kroppen kommer i “nul” for at behandlingen har rigtig god effekt når vi arbejder videre med zoneterapien

Mine teknikker

Zoneterapi er basis, alle de andre mixes efter behov..

Zoneterapi (RAB)

Posturologi

Manuel Kranie Terapi (MKT)

Muskel Energi Terapi (MET)

Meridianbalancering

Øreakupunktur (I) /Smertelindring

Øreakupunktur (II)
/AuriculoTerapi

Øreakupunktur (III)
/ MicroLight

NeuroStabs/Fod Chip/Indlæg

Akupressur