speciale

Behandling med afsæt i kranie/kæbe/nakke

- kan løse og lindre mange symptomer i hele kroppen

Hvad kan symptomerne være?

Primært:

… faktisk også… 

Jens har anvendt flere forskellige teknikker, bl.a. arbejdet meget med min kæbe og kranie –
…. 
Er sikker på at det er pga af Jens, at jeg rent faktisk har kunnet nyde julen sammen med familien, uden at måtte bruge en dag i sengen.
Jeg vil gerne give Jens mine bedste anbefalinger, så tøv endelig ikke med at kontakte ham.

… efter Jens benyttede manuel Kranie Terapi, har han løsnede et gammel traume der sad i mit kæbeparti, hvilket har gjort at jeg havde kronisk ondt i hoved, kæbe og øjne, som jeg egentlig havde vænnet mig til. At vågne op dagen efter, uden smerte i kæbe, hoved eller øjne troede jeg aldrig at jeg skulle opleve igen.

Jens har hjulpet mig af med smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger, som bare har vokset sig større gennem de seneste 10 år.
Tak.
Har haft spændte kæber i flere måneder men efter 3 gange hos Jens kan jeg igen spise og tygge ordentligt man bliver et helt nyt menneske 🤗👍”

"Symptomer med direkte eller indirekte afsæt i kraniet". 

Fokus på “Symptomer med direkte eller indirekte afsæt i kraniet”. 

Rigtig mange mennesker har ubalancer og smerter i kroppen, og en del af dette kan spores til kraniet, hvor fra symptomerne udspringer – eller kraniet har en underliggende ubalance der gør, at der opleves symptomer et andet sted. 

dette er et meget overset område at arbejde målrettet på, og det kan hjælpe rigtig mange klienter

Jeg har erfaret, at rigtig meget ned gennem kroppen, kan afhjælpes ved at starte fra toppen. 
– først “kranie, kæbe, nakke” … så resten..

Muligheder - hvad kan vi gøre ved det?

Mulige teknikker i anvendelse

ALT jeg ved omkring behandling bringes i spil i hver behandling, for alle har en særlig “symptom-profil”

èn klient kan have brug for én kombination – en anden klient noget helt andet.

Sådan er vi så forskellige, også selvom symptomerne ligner hinanden. Derfor anvender jeg en KOMBINATION af teknikker, hvor zoneterapi er udgangspunket – tilpasset den enkelte. Hver gang..

Jeg benytter HOLISTISK TERAPI som er sammensat af f.eks. følgende teknikker, tilpasset den enkelte klient:

Tidshorisont?

 

  • Først handler det om at UNDERSØGE SYMPTOMERNE
  • bagefter tilpasses teknikker og behandling efter dette.
  • Så skal vi udvise tålmodighed over 3-4 behandlinger.
  • – kroppen skal nå at reagerer på behandlingen
  • Behandlingen er ikke et quick-fix, men en behandling med afsæt i kroppens eget flow og  genopbygning.

Hvad siger andre?

Conny, Lemvig
Piskesmæld, kroniske smerter i nakke og lænd
 
Jeg har nu fået behandling hos Jens i ca 1 1/2 mdr, og vil gerne udtrykke min store tilfredshed.
Har i fire år levet med kroniske smerter og ubehag efter piskesmæld i nakke og lænd.
Jens har anvendt flere forskellige teknikker, bl.a. arbejdet meget med min kæbe og kranie – hvilket jeg tror er årsagen til at den konstante trykken i mit hoved er blevet meget bedre, en følelse af mere luft/klarhed i hovedet.
Er sikker på at det er pga af Jens, at jeg rent faktisk har kunnet nyde julen sammen med familien, uden at måtte bruge en dag i sengen.
Jeg vil gerne give Jens mine bedste anbefalinger, så tøv endelig ikke med at kontakte ham.
Andreas
kæbespændinger mm.
 
Jeg kom ud for en trafikulykke i 2018; jeg cyklede og blev påkørt af en bil, så jeg faldt ned og slog venstre side af ansigtet hårdt mod asfalten.
Samtidig fik jeg smadret brillerne og fik en mindre hjernerystelse.
I et stykke tid mærkede jeg intet til senfølger på grund af trafikuheldet, men efterhånden har jeg haft flere og flere smerter -dels i ansigtet, som blev meget følsomt, og dels i min højre kæbe. Det kom efterhånden til at gøre mere og mere ondt; jeg kunne næsten ikke spise, tale eller børste tænder på grund af smerten.
 
Jeg har gået til zoneterapi, fået forskellige anvisninger hos en fysioterapeut til øvelser, kranio-sakral terapi, akupunktur, ansigts- og skulder massage og haft en healer til at prøve at hjælpe mig. Jeg har været til røntgen- undersøgelse for at se, om der var et brud på grund af ulykken og været til undersøgelser hos kæbe- kirurgisk afdeling i Gødstrup Sygehus
Samtidig har jeg fået forskellige henvisninger til forskellige bedøvelsesmidler. Det hele har haft midlertidig, ringe eller slet ingen effekt.
Jeg har så gået til zone- terapi oppe hos Jens Ottosen fem gange.
Hér fik jeg dels zoneterapi, akupunktur, kropsterapi og kranio-sakral terapi på én gang, hvor han bl. andet satte min kæbe på plads og rettede op på mit kranium efter skaden, og jeg fik akupunktur- plastre i ørerne, som sad dér i mange dage og ”virkede”.
Han har haft en god metode til at samle hele kroppen i sin behandling.
 
Det har hjulpet mig så godt, at jeg nu er helt smertefri og har en meget bedre stabil holdning, når jeg går, hvilket afholder mig fra at ”falde sammen” i kroppen og få ondt igen, når skuldrene ”falder frem” og på en eller anden måde påvirker kæbeleddet, så det igen gør ondt.
 
Jeg kan på det bedste anbefale Struer zoneterapi.
 
Venlig hilsen Andreas
//
Anna Helena, Rettrup/Skive
 Søvn og kæbespændinger mm.
 

Meget rådgivning og behandlingsformer har jeg fået igennem årerne, dog uden virkning, på den bagvedliggende årsag, af mine problematiske smerte i hoved/kæbe. Efter år med kroniske smerte i hoved, øjne og kæbe, efter en ulykke flere år tilbage, startet jeg her i august ved Jens. Dog af en anden årsag, min søvn.

 

Jens har lavet flere af sine forskellige behandlinger på mig, og har gjort alt for at jeg skulle få det bedre, så han har taget alle sine metoder i brug, hvilket har reguleret på flere parameter. Jeg havde fået en diskusprolaps i sommers, der har gjort at jeg ikke kunne dyrke sport på det niveau jeg plejer, hvilket efter nogle få behandlinger gik helt væk, hvilket er fænomenalt, da jeg havde forventet at skulle være uden sport det næste års tid.

 

Efter flere behandlinger med lysterapi og nåle, var der dog stadig ingen virkning på min søvn.. Men efter Jens benyttede manuel Kranie Terapi, har han løsnede et gammel traume der sad i mit kæbeparti, hvilket har gjort at jeg havde kronisk ondt i hoved, kæbe og øjne, som jeg egentlig havde vænnet mig til. At vågne op dagen efter, uden smerte i kæbe, hoved eller øjne troede jeg aldrig at jeg skulle opleve igen.

 

Jeg er så taknemmelig at jeg fandt Jens, og jeg går forsat til behandling ved ham, fordi han er så dygtig. Jeg er så taknemmelig for de behandlinger jeg har fået, og det Jens har gjort for mig på få måneder, har læger, eksperter og andre rådgiver ikke været i nærheden af. Så tusind tak Jens 🙂
Lone Jespersen, Ulfborg
Migræne og andre ubalancer
 
Jeg kom til Jens med et håb om, at han kunne hjælpe mig af med tiltagende spændingsmigræner. Og det må jeg sige at han kunne! Efter få behandlinger, er migrænerene stort set væk.
Der udover har jeg haft daglige smerter i især det ene skulderblad og nogle muskelspændinger i nakke/skulder. Disse smerter/spændinger er blevet ved med at drille, hvilket betød at Jens begyndte at undersøge for ting der kunne stå i vejen behandlingen. Her fandt han en ubalance i luftvejene og foreslog en tur til kiropraktor, da han mistænkte at jeg havde låste ribben. Og ganske rigtig, øverste ribben i begge sider var låst.
Jeg har yderligere døjet med uro i arme og ben om natten. Også her har Jens kunnet skabe balance, så nattesøvnen er reddet!
Jeg er fuldt ud tilfreds med effekten af de behandlinger jeg har modtaget og kan klart anbefale Jens som behandler.
Pernille Madsen, Holstebro
Migræne og hovedpine i 6 år
 
I knap seks år, har jeg døjet med enormt stærke spændingshovedpiner, grænsende til migræner. Hovedpiner som både hæmmede min hverdag enormt meget, som årene er gået er blev stærkere og hyppigere, og jeg har været nødsaget til at tage store mængder smertestillende for at få hverdagen til at fungere bare lidt. Jeg havde hovedpine stort set dagligt, og slemme ture flere gange ugentligt.
Jeg har prøvet alt fra kiropraktor, til fysioterapi og kranio sakral terapi, alt sammen med kun midlertidig effekt.
Jeg opsøgte så Jens for godt en måned siden, lettere desperat og meget skeptisk, ift. om lidt trykken og nogle nåle/magneter skulle kunne hjælpe på problematikken. Her efter fire uger, og fire behandlinger er min skepsis dog gjort umådeligt til skamme.
I løbet af denne måned, har jeg blot haft fire stærke hovedpiner, og enkelte lette hovedpiner.
Jeg har været så overrasket, og virkelig følt en forskel fra første dag.
Udover at mindske mine hovedpiner betydeligt, har Jens også kigget på nogle skulder- og nakkesmerter, som har drillet mig. Disse smerter her Jens ligeledes nedbragt betydeligt.
Jens er både dygtig, lyttende og behagelig at modtage behandling fra. Han er god til at forklare, hvad han ser på, hvad der måske kan ligge til grund for de forskellige smerter, og han er omhyggelig med, ikke at overse noget. Jeg ser frem til mit videre behandlingsforløb hos Jens, og kan klart anbefale, at opsøge ham, hvis man døjer med smerter.
Lene Nordborg, Holstebro,
smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger
 
Jens har hjulpet mig af med smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger, som bare har vokset sig større gennem de seneste 10 år.
Tak.

Video

Her er lidt uddybende videoer omkring mine behandlinger og teknikker

Se mange flere videoer om behandlinger og teknikker mm. på klinikkens YouTube Kanal