zoneterapi behandling struer

Zoneterapi - Struer

Zoneterapi i behandling Struer

RAB-registeret Zoneterapeut, Jens Ottosen

Hvad behandles?

Jeg behandler f.eks. følgende symptomer:

  • musearm, golfalbue eller tennisalbue
  • ondt i ryg, iskias, hofte eller lænd
  • stress-symptomer, hovedpine eller migræne
  • nakke og kæbespændinger
  • ondt i en fod, hælspore eller øm ankel
  • skuldersmerter, frossen skulder
  • problemer med fordøjelsen, ondt i maven
  • allergi eller vejrtrækningsproblemer
  • gener efter styr på cykel, fald fra trappe
  • .. kan også være andre symptomer
 

Behandlingen

Jeg bruger altid zoneterapi og øreakupunktur, herunder farve/frekvens- og lysbehandling i mine behandlinger. Denne kombination af zoneterapi og udvidet øreakupunktur, hvor jeg f.eks. benytter din puls til at finde de bedste behandlingspunker, er mit speciale/min signatur-behandling. Jeg har erfaret, at øreakupunkturen kan understøtte zoneterapien virkelig godt over tid, og kan være meget givtig for en lang række symptomer, f.eks. som dem der er nævnt her over. Udover zoneterapi og øreakupunktur bruger jeg også andre teknikker i mine behandlinger.

Kontakt mig gerne hvis du vil høre om jeg kan hjælpe dig videre inden du booker din tid.

Hvordan starter du hos mig?

Dit behandlingsforløb starter med at du booker en tid.

Når du møder op vil jeg starte med at høre til din situation og du fortæller bare så godt du kan, mens jeg noterer i din journal. Efterfølgende vil jeg lave forskellige test på dig, for at se om du har en posturologisk udfordring eller om dine smerter umiddelbart kan fjernes via akupunktur, magneter eller akupressur. Det er nemlig vigtigt at få smerterne væk, og få den skuffe lukket, før vi går videre til “årsagen”.

Fra gang til gang justerer jeg behandlingen efter hvad du fortæller og hvad jeg lytter mig til, samt dine symptomændringer. Du skal mærke ændring i din situation som regel indenfor 3-4 behandlinger – ellers er det ikke sikkert jeg kan hjælpe dig. 

Behandlingen hos mig kombinerer alt jeg ved om zoneterapi, øreakupunktur, auriculoterapi, meridianbalancering og farver til én samlet behandling med afsæt i din situation. 

StruerZoneterapi arbejder på hele kroppens energier, med udgangspunkt i zoneterapi – kombineret med posturologi, øreakupunktur og  meridianbalancering. Min erfaring siger, at netop kombinationen af alle delene har en god effekt på ubalancer – og du får det hele med.

Kombinationsbehandlinger  kan benyttes til mange forskellige ubalancer i hele kroppen – og bare fordi du har ondt ét sted , er det ensbetydende med, at det er i dét område din faktiske ubalance sidder. Det handler ikke om at symptombehandle gang på gang, det handler om at finde årsagen, således dit problem forsvinder i løbet af behandlingerne. Nogle skal have få behandlinger – andre flere (+5), men fælles er, at behandling skal ændre noget. 

Ann Marie Kirkegaard, Sevel
 Smerter 
 
Havde voldsomme smerter op til nytår. Jeg tog kontakt til Jens, som fik mig presset ind allerede dagen efter. En yderst professionel og kompetent behandler.
Han fik mine smerter minimeret med zoneterapi og nåle. Mine varmeste anbefalinger herfra

Anni, Struer – 
Lysken/hofte smerter

 

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre og Jens justerer min højre/venstre side og 4. gang foreslår han, at jeg tager noget ekstra vitaminer og fiskeolie og så  var det faktisk i orden. Jens er virkelig grundig, super god til at lytte og benytter nogle spændende og specielle teknikker. Kan varmt anbefale Struer zoneterapi.

Ulrik Normand, Thyholm
Ryg Og Lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”
Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.
På dag tre kunne jeg mærke fremgang og på dag 10 var jeg totalt smertefri med 100% funktion både i albue og skuldre. Jeg har ikke kunne hæve mine arme over hovedet uden store smerter i 7 år og nu er det totalt væk.. 100% smertefri! Jeg faktisk lidt målløs og glæder mig til behandling to i næste uge. Så jeg vil virkelig anbefale Jens og Struer Zoneterapi ved kroniske skader i bevægeapparatet.
Nelly Korsgaard, Thyholm 
Ondt I Foden
 
Nogle få dage før jul, var jeg så uheldig at vrikke om på foden, så jeg fik en slem forstuvning i anklen. Det har jeg haft stort problem med, da jeg ikke kunne tåle at få fodtøj på og havde meget ondt i den.
Hen over julen var det lidt bedre, men da jeg begyndte at arbejde igen efter nytår blev det galt igen ,det gjorde ondt og den hævede op igen.
Så besluttede jeg at få en tid ved Jens. Efter en behandling forsvandt smerterne så jeg kunne gå normal. Og hævelsen forsvandt efter en døgn.
Hermed kan jeg varmt anbefale at få en tid Jens hvis man får problemer med kroppen.

Hele Kroppen
Hos StruerZoneterapi arbejder jeg med at finde og behandle ud fra “hele kroppens sammenhæng”

Det kan være din nakkespænding kommer fra din kæbe
Din ondt i lænden stammer fra en forkert fodstilling
Ondt i lænd kan også stamme fra forkerte sko
Dine knæsmerter kommer fra lænden
Dine skuldersmerter kan stamme fra hoften
Ondt i maven kan også være psykisk

Så kort sagt, så arbejder jeg ud fra:
1) dit umiddelbare symptom
2) hvordan vi får det væk
3) hvordan det bliver væk (i længden)

Hvad gør jeg?

Jeg bruger altid zoneterapi i kombination med understøttende teknikker, for at målrette behandlingen til hver enkelt klient.

Ingen klienter er ens hvilket giver et naturligt behov for tilpasning fra person til person. Det kan også skifte fra behandling til behandling, hvilke værtøjer jeg bruger i behandlingen – netop for at ramme ind i den enkelte problematik.

Alle behandlinger er med afsæt i zoneterapi, og derudover benytter jeg fx.: posturologi, farve-/frekvens terapi, akupressur, øreakupunktur og andre teknikker – alt tilpasset fra gang til gang efter det givne behov.

Book din tid her – helt enkelt

Udfyld dine oplysninger herunder, vælg et tidspunkt og tryk “book tid” . Du modtager en kvitteringsmail i din indbakke – ellers tjek lige dit spamFilter.

Du skal forvente at bruge 2-3 behandlinger på at give det jeg gør, mulighed for at virke. Kroppen skal lige nå at justere sig ind – ligesom jeg justerer behandling fra gang til gang efter hvad du fortæller mig.

Skal du i med en ny serie af behandlinger, vil jeg anbefale du booker 1.+2.behandling med ca. 7 dages mellemrum, så vi kan komme godt i gang med at se på din udfordring. 

Priser, behandling 1/1 ’22
Voksne (o./15år), 60-75 minutter: 500,- kr*

*Mulighed for tilskud fra f.eks.: “danmark”/PFA/Danica/TRYG mfl’.
**tillæg for lagenleje (+15 kr)
***U/15år kontakt klinikken

Book tid her:

Kalender


Book tid