Tænder og nerver

Tænder og nerver

Symptomer som hovedpine, migræne, kæbespændringer, nakkesmerter og andre ubalancer i kroppen, kan komme fra kæbe, kranie og/eller tænder.

Hvis ikke tandlægen finder ubalancer/fejl ved tænderne (så langt så godt), så kan det være hjernens modtagelse af signalet fra “biddet” (tænder/kæbe) som vi skal have set på.

En mulighed kan være, at undersøge kæbe/tænder(!) for ubalancer og her er særlig auriculo-terapi (udvidet øreakupunktur) en behandlingsmulighed, hvor der via puls og forskellig farvet lys tilsat ganske lav frekvens, kan søges efter ubalancer som IKKE VISES hos tandlægen.

Omkodning af hjernen

Øreakupunkturen kan også afsøge for terapiblokeringer, der kan være årsag til at anden behandling ikke virker, hvorfor terapiblokkeringen/forhindringen skal behandles før, vi kan komme “igennem” til det problem du kommer med. (symptom)

Auriculoterapi giver en unik måde at “omkode” hjernen via frekvens og farver, således vi får den skubbet i en mere hensigtsmæssig retning. 

Det kan også være jeg benytter MKT, som er “manuel kranie terapi”, da kraniet eller dele her af, kan have “sat sig” som en terapiforhindring

Terapi-forhindringer?

Rundt i kroppen kan der for nogen klienter så “terapi-forhindringer” på kroppens underliggende signal.

Det kan være muskeltoning, bækkenstilling, kæbeproblematikker, kranieproblematikker eller samsyns-ubalancer på øjenene.

Hos StruerZoneterapi er det vigtig at undersøge og teste for terapi-forhindringer, da dette ellers kan hindre kroppens flow via zoneterapien

Til undersøgelse for terapiforhindringer benyttes en blanding af test fra zoneterapi, akupressur, øreakupunktur, posturologi og osteopati mm.