F.A.Q.

F.A.Q / info

FAQ - ofte stillede spørgsmål hos StruerZoneterapi.dk

Find vej

Hvor foregår behandlingen?
> Behandlingen foregår hos StruerZoneterapi – Businesspark Struer, Fælledvej 17, Struer. [åben kort her]

Hvordan finder jeg behandlerrummet i BusinessParken i Struer?
Du finder behandlerlokalet i Hal 1.
Gå til venstre i hovedindgangen, og til højre om næste hjørne. 2.dør til højre.

> Du er velkommen til selv at finde ind, jeg har valgt at have god tid mellem mine behandlinger, så kommer du 5 minutter før tid, så starter vi bare.

Hvad behandles

De der får behandling hos mig har ofte:
*ondt i ryg, iskias eller lænd
*skuldersmerter eller tennisalbue
*stress-symptomer og migræne
*problemer med fordøjelsen, ondt i maven
*nakke og kæbespændinger
*eftervirkninger af fald på cykel, styr på trappe eller lign.
*tennisalbue, padel-arm, frossen skulder, musearm

> Det kan også være mange andre symptomer. 

Kontakt mig endelig hvis du gerne vil have, at jeg skal prøve at hjælpe dig videre fra din nuværende situation.

Kan jeg få tilskud fra “Danmark”?
>
 ja, og du behøver ikke henvisning fra egen læge
> “danmark” plejer at give til 6 behandlinger, og omkring 100-110 kr retur på 1.behandling. På de følgende behandlinger er det 70-80 kr du får retur

> du kan ofte også få tilskud eller betalt behandling fra en sundhedsforsikring. Det kan være TRYG, PFA, Danica eller Dansk Sundhedsforsikring og andre sundhedsordninger enten privat eller via dit arbejde.

> ved afregning til sundhedsforsikring skal du selv første betale i klinikken, hvorefter du kan få refusion hos dit forsikringsselskab via den kvittering du modtager via mail for betalt behandling.

Hvordan arbejder jeg - hvad fokuserer jeg på...

Fokus:
Hos StruerZonerapi arbejder jeg målrettet med at se om jeg kan finde den egentligt årsag til din ubalance. Det er nemlig ikke altid at det er der hvor du oplever/mærker dine symptomer, at vi finder den rigtige årsag.

Alle behandlinger tager afsæt i zoneterapi og den klassiske kinesiske medicin (TKM)

 

Hvad gør jeg?
Jeg bruger altid posturologi (kroppens spændinger i hofte, skulder, kæbe) i starten af mine behandlinger, for at se, om du har en “overspændring” der står i vejen for at behandlingen med andet, efterfølgende kan have god effekt. Posturologi hjælper med at finde “0” (nul) i din kropsholdning, og rigtig mange overspændringer sætter sig som symptomer andre steder i kroppen.

Sådan… helt simpelt
Jeg arbejder ud fra…
1) Dit symptom
2) Behandling
3) Tilpasning

**Min “signatur-behandling”
Jeg bruger rigtig meget kombinationen af zoneterapi og den udvidede øreakupunktur, som jeg kan lave via puls, farve og frekvens. Denne sammensætning, sammen med mine andre teknikker, oplever jeg – kan have en god effekt på en række symptomer. Dette særligt hvis symptomerne behandles over lidt tid, og ikke kun 1 gang. Ofte skal der 3-4 gange til, for der sker ændringer, og det er ændringerne der er målet.

Hvor mange gange skal der til?

Vi skal gerne se ændring på 3-4 behandlinger (i snit)
Men det kommer helt an på hvilken ubalance du har. Nogle kan mærke forbedring allerede efter første behandling, mens andre mærker bedring efter et par gange. 

For alle kunder/forløb er det gældende, at jeg plejer at sige at der skal ske ændringer på 3-4 gange i snit.
Nogen få effekt af behandlingerne, mens andre ikke lykkes. Sådan er det. Vi er alle forskellige.

Det vigtigste er, at du går til den behandling der virker for dig.

Hele Kroppen
Hos StruerZoneterapi arbejder jeg med at finde og behandle ud fra “hele kroppens sammenhæng”

*Din nakkespænding kommer fra din kæbe

*Din ondt i lænden stammer fra forkert fodstilling

*Ondt i lænd kan også stamme fra forkerte sko

*Dine knæsmerter kommer fra lænden

*Dine skuldersmerter kan stamme fra hoften

*Ondt i maven kan også være psykisk

Så kort sagt, så arbejder jeg ud fra:
1) dit umiddelbare symptom 
2) hele kroppens sammenhæng
3) hvordan symptomerne bliver væk over tid

Hvad gør jeg?

Jeg bruger altid zoneterapi i kombination med understøttende teknikker, for at målrette behandlingen til hver enkelt klient.

Ingen klienter er ens hvilket giver et naturligt behov for tilpasning fra person til person. 

Det kan også skifte fra behandling til behandling, hvilke værtøjer jeg bruger i behandlingen – netop for at ramme ind i den enkelte problematik.

Alle behandlinger er med afsæt i zoneterapi, og derudover benytter jeg fx.: posturologi, farve-/frekvens terapi, akupressur, øreakupunktur og andre teknikker – alt tilpasset fra gang til gang efter det givne behov.

Book tid til behandling

Hvordan får jeg en tid?
Du kan finde ledige tider på < online-booking > 

Du får en “reminder-mail” 24 timer før din behandling. 
> Du får en SMS-påmindelse 24 timer før og ved booking af tid.

> Skulle du være i tvivl om jeg kan hjælpe med dit problem, kan du sende en mail eller besked først. Så kan vi sammen finde ud af om jeg kan hjælpe dig.

Kan du ikke få det til at virke så skriv til mig under “kontakt

 

Hvad skal jeg selv gøre når der er aftalt en tid til behandling?
>
 Når du har bestilt tid til behandling, så får du en kvittering i din mail-boks og en SMS
Yderligere får du en påmindelses-mail 24 timer før behandling samt en SMS.

 > Husk at melde afbud hvis du bliver forhindret

> iøvrigt:
Løse benklæder er en fordel.
Medbring stort håndklæde eller et lagen til en “enkelt seng” til behandlingen.
Der er 15,- i tillæg (lagenleje) hvis du ikke selv har med. Det vælger du selv. (kryds dette af når du booker tid)

 

Afbud – hvordan gør jeg det?

Du kan frit aflyse din tid, indtil samme dag for din bookede behandling, kl.07.45

§1) Ved udeblivelse uden afbud opkræves behandlingens fulde beløb, jf. vilkår ved booking.
§2) Afbud efter 07.45 samme dag som behandling, sidestilles med “udeblivelse uden afbud”, se §1

For at AFLYSE skal du…
1) Selv aflyse via online-book: 
Benyt online book
er dit link udløbet skal du kontakte klinikken

2) kontakt Struer Zoneterapi så sletter jeg din tid 

3) SAMME MORGEN AFBUD, FØR 07.45:  kontakt mig.

Får jeg en kvittering?
Ja – for at kunne få udført behandling hos StruerZoneterapi.dk, skal du opgive en gyldig email-adresse.
Efterfølgende får du kvittering/faktura for betaling direkte i din mail-boks.

Hvordan får jeg en AKUT-TID??… jeg har ONDT NU!
du ikke booke online den samme dag. Dog kan du altid henvende dig hvis du har et akut problem – det kan være jeg har huller som ikke fremgår af oversigten. Det kan være jeg har afbud som ikke fremgår samme dag eller dagen efter. Kontakt mig

Hvad er ubalancer og symptomer fx.

Øreakupunktur og kombinationsbehandlinger

Kombinationsbehandlinger
Hos StruerZonerapi arbejder jeg ud fra “kombinationsbehandlinger med afsæt i zoneterapi” og her anvender jeg i stort omfang også øreakupunktur som en fast del af behandlingerne. Du betaler selvfølgelig ikke ekstra for dette.

I mine behandlinger får du alt jeg ved med i prisen, uanset hvad jeg benytter udover zoneterapi. Jeg mener ikke du skal betale ekstra for “understøttende teknikker” for at få zoneterapien til at have bedre effekt. Så du får det hele med.

Udover Zoneterapi benytter jeg mig af øreakupunktur, meridianbalancering, auricolo-terapi, farve- og frekvens behandling og posturologi for at du får mest mulig effekt af behandlingerne.

Jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, og derfor kan det godt være, at jeg behandler et andet sted end hvor dit umiddelbare symptom er. Dette for at skabe balance i hele kroppen

Akupunktur - ja, men kun på arme og ben

Kan StruerZoneterapi.dk også akupunktur?
> JA! … Jeg har taget kursus i Dr.Tans metode eller det som nogen kalder 1-2-3-akupunktur/meridianbalance og i øreakupunktur.


Du kan ikke bestille behandling kun med akupunktur/øreakupunktur – zoneterapi indgår altid. Dog benyttes de to akupunkturformer som understøttende behandling til zoneterapien. Ved at kombinere Zoneterapi med akupunktur er det for nogle klienter vejen til en mere effektiv behandling. Ofte giver kombinationen også en hurtigere effekt end hvis der kun behandles med klassisk zoneterapi.

 

Gør akupunktur ondt?
> Ja, det kan det godt. Smerten er dog ikke blivende. Der kan komme lettere muskelspændinger efterfølgende eller lettere smerte ved nåleindstik.

Skal jeg også betale for evt. akupunktur som del af behandlingen?
> Nej. Hvis du får zoneterapi-behandling hos StruerZoneterapi.dk, vil evt. akupressur (fingertryk rundt på kroppen) eller akupunktur (på underarme, fødder og underben) være med i prisen. Akupressur eller akupunktur i forbindelse med zoneterapi kan ofte have en rigtig god effekt hvorfor det hos StruerZoneterapi.dk bruges som behandlings-optimering. Du er selvfølgelig velkommen til at takke nej. Det samme gælder for magneter mm. til øreakupunktur. Dette er også med i prisen.

Vitaminer og kosttilskud

Er det muligt at få råd og vejledning omkring brug af homøopati?
> ja. Homøopati kan også være en del af behandlingen.
> Du kan også købe udvalgte homøopatiske produkter hos Struer Zoneterapi

> Du kan også købe udvalgte vitaminer, mineraler og kosttilskud i forbindelse med dine behandlinger. 


**Råd og vejledning omkring vitaminer, mineraler, kosttilskud og homøopati kan ikke tilbageføres til krav mod StruerZoneterapi som firma, herunder tillige ansatte og/eller ejere kan ikke stilles til ansvar for det overnævnte.

Hvad siger andre

Sådan arbejder jeg…

Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og understøttende teknikker, kan der godt gå nogle gange før du oplever store ændring i dit nuværende symptombillede. Det er helt normalt. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.
På den måde har vi en “arbejdsdiagnose” for dine symptomer, ud fra hele kroppens sammenhæng.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Ændre behandlingen ikke noget efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – og så må vi ændre strategi. Behandling skal ændre noget – det er det vigtigste.

Mit fokusområde er “symptomer med direkte eller indirekte relation til kraniet”

 

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut