F.A.Q.

FAQ - ofte stillede spørgsmål hos StruerZoneterapi.dk

Find vej

Hvor foregår behandlingen?
> Behandlingen foregår hos StruerZoneterapi – Businesspark Struer, Fælledvej 17, Struer.

Hvordan finder jeg behandlerrummet i BusinessParken i Struer?
Du finder behandlerlokalet i Hal 1. Lokal 1.4.
> Når du ankommer bedes du vente i hovedindgangen, så henter jeg dig der.
> Har du booket behandling udenfor Businessparkens åbningstider på hverdage (8-16.10), vil jeg hente dig ved hovedindgangen hvor jeg låser dig ind. Du kan vente lige udenfor i indgangspartiet.

Hvad behandles

De der får behandling hos mig har ofte:
*ondt i ryg, iskias eller lænd
*skuldersmerter eller tennisalbue
*stress-symptomer og migræne
*problemer med fordøjelsen, ondt i maven
*nakke og kæbespændinger
*er opgivet af andre behandlere 

Kan jeg få tilskud fra “Danmark”?
>
 ja

Hvordan arbejder jeg - hvad fokuserer jeg på...

Fokus:
Hos StruerZonerapi arbejder jeg målrettet med at se om jeg kan finde den egentligt årsag til din ubalance. Det er nemlig ikke altid at det er der hvor du oplever/mærker dine symptomer, at vi finder den rigtige årsag.

 

Hvad gør jeg?
Jeg bruger altid posturologi (kroppens spændinger i hofte, skulder, kæbe) i starten af mine behandlinger, for at se, om du har en “overspændring” der står i vejen for at behandlingen med andet, efterfølgende kan have god effekt. Posturologi hjælper med at finde “0” (nul) i din kropsholdning, og rigtig mange overspændringer sætter sig som symptomer andre steder i kroppen.

Hvor mange gange skal der til?

Hvor mange behandlinger skal der til?
Det kommer helt an på hvilken ubalance du har. Nogle kan mærke forbedring allerede efter første behandling, mens andre mærker bedring efter et par gange. For alle kunder er det gældende, at jeg plejer at sige – at mærker man ingen bedring overhovedet efter 3-4 behandlinger, så hjælper zoneterapien alligevel ikke.

Men det vigtigste er, at du går til den behandling der virker for dig.

Book tid til behandling

Hvordan får jeg en tid?
Du kan finde ledige tider på < online-booking > Det er ikke nødvendigt du ringer for at få en tid. Du kan i stedet med fordel benytte online-booking, der er nemmest for både dig og mig. Du kan booke op til “dagen i forvejen” og du får en “reminder-mail” 24 timer før din behandling.
Skulle du være i tvivl om jeg kan hjælpe med dit problem, kan du sende en mail eller besked først. Så kan vi sammen finde ud af om jeg kan hjælpe dig. Du kan sende mig en besked her

Hvad skal jeg selv gøre når der er aftalt en tid til behandling?
>
 Når du har bestilt tid til behandling, så får du en kvittering i din mail-boks.
Yderligere får du en påmindelses-mail 24 timer før behandling. Løse benklæder er en fordel.
Medbring stort håndklæde eller et lagen til en “enkelt seng” til behandlingen.
Der er 15,- i tillæg (lagenleje) hvis du ikke selv har med. Det vælger du selv. (kryds dette af når du booker tid)

 

Afbud – hvordan gør jeg det?
> Du melder afbud til behandling via hjemmesiden under StruerZoneterapi.dk/afbud
Afbud modtages indtil 07.45 samme morgen for din bookede behandling.
Ved udeblivelse uden afbud – eller afbud efter kl.07.45 samme morgen, opkræves 395,- kr.

Får jeg en kvittering?
Ja – for at kunne få udført behandling hos StruerZoneterapi.dk, skal du opgive en gyldig email-adresse. Efterfølgende får du kvittering/faktura for betaling direkte i din mail-boks.

Hvordan får jeg en AKUT-TID??… jeg har ONDT NU!
>Akut-tider kan du ikke booke online den samme dag. Dog kan du henvende dig hvis du har et akut problem – det kan være jeg har huller som ikke fremgår af oversigten. Det kan være jeg har afbud som ikke fremgår samme dag eller dagen efter. Kontakt mig

Corona-tiltag hos StruerZoneterapi…
> Struer Zoneterapi følger myndighedernes vejledninger, anbefalinger og bekendtgørelser.
Du kan læse mere om “Struer Zoneterapi og Corona lige her

Hvad er ubalancer og symptomer

Akupunktur - ja, men kun på arme og ben

Kan StruerZoneterapi.dk også akupunktur?
> JA! … Jeg har taget kursus i Dr.Tans metode eller det som nogen kalder 1-2-3-akupunktur/meridianbalance og i øreakupunktur.
Du kan ikke bestille behandling kun med akupunktur/øreakupunktur – zoneterapi indgår altid. Dog benyttes de to akupunkturformer som understøttende behandling til zoneterapien. Ved at kombinere Zoneterapi med akupunktur er det for nogle klienter vejen til en mere effektiv behandling. Ofte giver kombinationen også en hurtigere effekt end hvis der kun behandles med klassisk zoneterapi.

Gør akupunktur ondt?
> Ja, det kan det godt. Smerten er dog ikke blivende. Der kan komme lettere muskelspændinger efterfølgende eller lettere smerte ved nåleindstik.

Skal jeg også betale for evt. akupunktur som del af behandlingen?
> Nej. Hvis du får zoneterapi-behandling hos StruerZoneterapi.dk, vil evt. akupressur (fingertryk rundt på kroppen) eller akupunktur (på underarme, fødder og underben) være med i prisen. Akupressur eller akupunktur i forbindelse med zoneterapi kan ofte have en rigtig god effekt hvorfor det hos StruerZoneterapi.dk bruges som behandlings-optimering. Du er selvfølgelig velkommen til at takke nej. Det samme gælder for magneter mm. til øreakupunktur. Dette er også med i prisen.

Vitaminer og kosttilskud

Er det muligt at få råd og vejledning omkring brug af homøopati?
> ja. Homøopati kan også være en del af behandlingen.
> Du kan også købe udvalgte homøopatiske produkter hos Struer Zoneterapi

 

 

Vitaminer, kosttilskud, magneter til sko og andet – kan man købe det hos StruerZoneterapi?
> nej det kan du ikke.
Dog vil der ved nogle behandlinger være behov for at du selv køber det vi aftaler for at du kan lykkes endnu bedre med dit behandlingsforløb. Dette er en udgift du selv skal lægge til prisen for selve behandlingen.

Hvad siger andre

Hvad gør jeg anderledes?

Jeg ved ikke om jeg gør noget anderledes – og du skal vælge den behandler, hvor du oplever at der sker mest ændring af din situation. Det er det vigtigste. Hos StruerZoneterapi arbejder jeg målrettet med at løse og “opløse” symptomer i kroppen ved hjælp af kombinationsbehandlinger, med afsæt i zoneterapi, hvor jeg er registeret alternativ behandler. (RAB) I mit arbejde med at løse den udfordring du kommer med, er posturologi et værktøj jeg benytter rigtig meget. Jeg mener det er overset i forhold til mange symptomer – lige fra muskelubehag til ryg og lændesmerter og videre til nakke og skulderspændringer. Posturologi er altid med i mine behandlinger, da det er min erfaring at rigtig mange symptomer stammer herfra. Udover posturologi (og zoneterapi mm.) arbejder jeg tillige med udgangspunkt i at finde og løse din “egentlige årsag” – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.
Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut

Corona-update, 26.11.21 Husk nye retningslinjer fra mandag Se tiltag i klinikken her. Læs her  
Holler Box