Klub/Sponsoraftale

thp-header

Book behandling hos Struer Zoneterapi og støt Holstebro Tennis og Padel Klub. Skriv “HolstebroTennis” ud for “aftalenummer” når du booker din tid via hjemmesiden, så støtter du klubben med 25,- kr. pr behandling.

Hvad behandles?

Struer Zoneterapi behandler en lang række ubalancer. Her er nogle af de mest behandlede symptomer…

  • Ondt i muskler og led
  • Tennisalbue
  • Iskiasproblemer
  • Hoftesmerter
  • Muskelspændinger
  • Golfskulder
  • Kroniske ubalancer i bevægeapperatet

Behandling og restitution

Hos Struer Zoneterapi arbejdes der med kombinationsbehandlinger som kan benyttes til mange forskellige skader i bevægeapperatet, lige fra ondt i ryggen til en overbelastning efter træning eller kamp.

Struer Zoneterapi arbejder på hele kroppens energier, med udgangspunkt i zoneterapi – kombineret med posturologi, øreakupunktur og  meridianbalancering. Min erfaring siger, at netop kombinationen af alle delene har en god effekt på få idrætsudøvere hurtigere tilbage på banen.

Man skal i gennemsnit påregne 3-4 behandlinger for at kunne afgøre om der er effekt af behandlingsforløbet.

Se pris under “book tid”

Vidste du…. : “Du kan få tilskud fra “danmark” til behandling med zoneterapi, så du kan faktisk få penge tilbage fra behandling, og samtidig støtte klubben!”

Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.
På dag tre kunne jeg mærke fremgang og på dag 10 var jeg totalt smertefri med 100% funktion både i albue og skuldre. Jeg har ikke kunne hæve mine arme over hovedet uden store smerter i 7 år og nu er det totalt væk.. 100% smertefri! Jeg faktisk lidt målløs og glæder mig til behandling to i næste uge. Så jeg vil virkelig anbefale Jens og Struer Zoneterapi ved kroniske skader i bevægeapparatet.
Ulrik Normand, Thyholm
Ryg Og Lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”
Brian Høyer Holgersen
 
Skulder Skade/Overbelastning
 

Det er nu mere end 48 timer siden jeg var inde hos Jens og blive behandlet med nåle og magneter, for noget irritation og overbelastning i skulderen, som især kunne mærkes ved løft over skulderhøjde og pres over hovedet. Dette er noget jeg har døjet med flere år og har i den tid prøvet flere forskellige behandlingsmetoder uden mærkbar effekt. Til daglig med kroppen i forbindelse med mit job som personlig træner og fitness instruktør, heller ikke dette har kunne afhjælpe skaden.
Nu er lige kommet hjem fra endnu en træning(nummer 2 siden behandlingen), fyldt med en masse pres og løft over skulderhøjde, noget jeg før ikke har kunne lave pga smerter, på trods af det sidder jeg uden den mindste smerte eller negativ følelse i skulderen, tvært i mod.
Så får du engang at vide “Det må du lære at leve med” eller “Sådan er det bare, det kan vi ikke gøre noget ved” – så gør dig selv den tjeneste at kontakte Jens, inden du kaster håndklædet i ringen 🙂

Posturologi er nøglen

Posturologi som udføres som en del af behandlingen hos Struer Zoneterapi, er ofte en vigtig nøgle til en effektfuld behandling. Ofte er kroppes positur og holdning der hvor det RIGTIGE problem ligger. Det kan være du har ondt i skulderen, men ved undersøgelse hos Struer Zoneterapi kan det ofte spores til at være din lænd der giver ballade – og derfor vil det i længden ikke hjælpe at give massage.

Op til 80% af alle spændinger i nakke, skulder, lænd eller balder stammer ofte fra en “posturologisk” spænding

Kontakt

StruerZoneterapi.dk
Zoneterapeut Jens Ottosen [RAB]
Businesspark Struer, lokale 1.4
Fælledvej 17, 7600 Struer

jens[@]struerzoneterapi.dk
mobil: 42 43 12 57

Ring til mig | 
Bedste tidspunkter:
M: 07.30-8.15 | 12.45 – 13.15
T: 07.30-8.15 | 12.45 – 13.15
O: 09.00-11.00
T: 07.30-8.15 | 12.45 – 13.15
F: 07.30-8.15 | 12.45 – 13.15
S:  19.30-20.30

book behandling og støt klubben

Skriv “HolstebroTennis” udfor “aftalenummer”, så støtter du klubben med 25,- kr.

Book din tid her – helt enkelt

Udfyld dine oplysninger herunder, vælg et tidspunkt og tryk “book tid” . Du modtager en kvitteringsmail i din indbakke.

Du skal forvente at bruge 2-3 behandlinger på at give det jeg gør, mulighed for at virke. Kroppen skal lige nå at justere sig ind – ligesom jeg justerer behandling fra gang til gang efter hvad du fortæller mig.

Med i prisen er zoneterapi og understøttende teknikker som øreakupunktur, posturologi, farve-frekvensterapi, akupressur og meridianbalancering tilpasset den enkelte.

Priser, behandling 1/1 ’22
én pris – helt enkelt. “med det hele”
Voksne, 60-75 minutter: 500,- kr*
Børn u./12.: 30 minutter,: 300,- kr.*

*Du få tilskud fra f.eks.: “danmark”/PFA/Danica/TRYG mfl
**tillæg for lagenleje (+15 kr)

book tid

Kalender


Vælg dato og tidspunkt
Book tid

Kalender


Vælg dato og tidspunkt
Book tid