hvordan

Hvordan foregår behandlingen?

Individuel tilpasset behandling

Hos StruerZoneterapi behandler jeg med afsæt i hele kroppens sammenhæng. Det betyder, at symptomer ét sted, godt kan være udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen. Det kan både være psykisk og fysisk. Behandlingen er “kropsterapi med afsæt i zoneterapi, kombineret med understøttende teknikker.”

Behandling hos StruerZoneterapi indeholder for de fleste følgende “protokol”, men hvor alt er tilpasset den enkeltes situation..

 1. Symptom-historie/ubalance/hvad mærkes? Hvor bliver livskvaliteten udfordret, hvor er smerterne?
 2. posturologisk test (øjne, kæbe/bid, skulder, lænd).
  – op til 80 af smerter kommer fra de faciske muskler, og det kan posturologi være med til at teste og behandle.
 3. øreakupunktur via PULS, magneter, lys og frekvens.
  Herunder også Microlight som giver mulighed for en dybere vurdering af symptomer.
 4. Akupressur/meridianbalancering, for at fange umiddelbare spændringer, så zoneterapien får bedre arbejdsforhold
 5. ZONETERAPI (RAB)
  – smerter kan blokkere flow fra zoneterapi, så jeg vil forsøge at minimere dem inden zoneterapi via fødderne. Derfor benytter jeg punkt 1.-4. alt efter behov for at trimme behandling til den enkelte situation.
  – da jeg er RAB registreret har du mulighed for tilskud fra “danmark”, TRYG, PFA, Dansk Sundhed mfl.
 6. Vigtig.
  *Jeg forventer ændringer i dit symptombillede indenfor 3-4 behandlinger, ellers er der noget vi har overset. 
  *Symptomer går sjældent væk af én behandling.
  *Punkt 1-5 mixes løbende underbehandling. Rækkefølgen er ikke nødvendigvis 1,2,3,4,5

Kort info:
Klinik i Businesspark Struer, Fælledvej 17, Struer
Behandlingstid: 55-65 minutter
pris: 500,- kr pr. gang
*RAB godkendt zoneterapeut
*Løbende efteruddannet for at opretholde faglighed

Fokus på at tilpasse behandling nøjagtig til den enkeltes situation ud fra symptombillede.
Behandling via kropsterapi og afsæt i zoneterapi (RAB), samt understøttende teknikker.

Bred viden til mange symptomer

Jeg behandler symptomer som f.eks.

Anni, Struer

Lysken/hofte smerter

 

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre og Jens justerer min højre/venstre side og 4. gang foreslår han, at jeg tager noget ekstra vitaminer og fiskeolie og så  var det faktisk i orden. Jens er virkelig grundig, super god til at lytte og benytter nogle spændende og specielle teknikker. Kan varmt anbefale Struer zoneterapi.

Ulrik Normand, Thyholm
Ryg Og Lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”
Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.

Hvad gør jeg anderledes?

Jeg ved ikke om jeg gør noget anderledes, jeg gør det på min måde. Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og mine andre teknikker, så kan der godt gå nogle gange før du oplever ændring i dit nuværende symptombillede. Det er helt normalt. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Virker behandlingen ikke efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – eller også virker det ikke på dig. Og så skal du selvfølgelig videre til en anden behandler. Sådan er det.

Du skal gå til behandling der virker for dig. Det er det vigtigste.

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut