hvorfor

Hvorfor StruerZoneterapi?

Hvorfor vælge StruerZoneterapi?

I mine behandlinger arbejder jeg efter “hele kroppens sammenhæng” (én helhed) med afsæt i kombinationsbehandlinger, hvor zoneterapi og den kinesiske medicin med “hele kroppens sammenhæng” er i udgangspunktet og hvor jeg yderligere tilføjer teknikker som f.eks. udvidet øreakupunktur med farve og frekvens, posturologi, klassisk øreakupunktur og akupressur, alt efter behov – for at hjælpe dig videre fra din nuværende situation.

Det er ikke altid der hvor du har et symptom, vi skal finde årsagen – eller den egentlige ubalanceDerfor skal hele kroppen tjekkes for “fejlsignaler”, for ellers er der risiko for, at behandlingen enten ikke virker eller ikke holder i længden. Din “årsag” kan lige så godt ligge fysisk som psykisk, og derfor har du fået et symptom – et faresignal – som kroppen fortæller dig, via det du mærker (smerte fx.).

Zoneterapiens grundtanke er, at ubalancer findes i flere “niveauer” og derfor starter vi altid med symptomerne, og når de er væk eller i bedring, kan vi arbejde i dybden med årsagen via hele kroppens flow og sammenhæng for at opnå ændringer…

Og det er ændringer vi går efter – for hele kroppen

Skærmbillede 2021-08-13 200840-3-2

Vi skal have ændret den måde hvorpå vi SER og MÆRKER kroppen og dens udtryk. Der igennem kan vi behandle med forskellige teknikker – og give mulighed for lindring af symptomer og smerter, og dermed hæve livskvaliteten over tid.

Bred viden til mange symptomer

faebook-add1-2022_2

Jeg behandler f.eks.:

ondt i ryggen, iskias eller lænd | skuldersmerter eller ondt i knæet | ondt i fødderne tennisalbue, padelarm frossen skulder, golfarm nakke og kæbespændinger migræne, morgenhovedpine skulder, nakke eller tandpine svimmelhed, køresyge, koncentration |  stress-symptomer eller migræne problemer med fordøjelsen ondt i maven, underliv mm. Spændring i lår | Allergi, udslæt…

Bare lige for at nævnte noget af det jeg behandler…

 

Anni, Struer

Lysken/hofte smerter

 

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre og Jens justerer min højre/venstre side og 4. gang foreslår han, at jeg tager noget ekstra vitaminer og fiskeolie og så  var det faktisk i orden. Jens er virkelig grundig, super god til at lytte og benytter nogle spændende og specielle teknikker. Kan varmt anbefale Struer zoneterapi.

Ulrik Normand, Thyholm
Ryg Og Lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”
Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.

Hvad gør jeg anderledes?

Jeg ved ikke om jeg gør noget anderledes, jeg gør det på min måde. Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og mine andre teknikker, så kan der godt gå nogle gange før du oplever ændring i dit nuværende symptombillede. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Virker behandlingen ikke efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – eller også virker det ikke på dig. Og så skal du selvfølgelig videre til en anden behandler. Sådan er det.

Du skal gå til behandling der virker for dig. Det er det vigtigste.

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut