hvorfor

Hvorfor StruerZoneterapi?

Hvorfor vælge StruerZoneterapi?

Vi skal have ændret den måde hvorpå vi SER og MÆRKER kroppen og dens udtryk. Der igennem kan vi behandle med forskellige teknikker – og give mulighed for lindring af symptomer og smerter, og dermed hæve livskvaliteten over tid.

Jeg arbejder med udgangspunkt i hele kroppen med afsæt i dine symptomer ud fra kombinationsbehandlinger, med afsæt (basis) i zoneterapi og den kinesiske medicin. (TKM)

Jeg ændre og justerer hver gang efter hvad du fortæller mig, og selvom det kan virke ens fra gang til gang, så er der hver gang små (eller store) justeringer i din behandling, for at ramme ind i hvor i dit forløb du er. Og ikke mindst skal vi opleve ændringer i det vi gør.

Går symptomer væk af 1 behandling? – nej, sjældent
Vil jeg prøve at hjælpe alligevel?  Ja, helt klart

Hvordan?

Du kan se mig lidt som en “KROPS-DETEKTIV”

  • Jeg forsøger at hjælpe dig med alt hvad jeg har i “værktøjskassen” ud fra din situation.
  • Jeg undersøger og tester forskellige muligheder, og tilgår ikke altid problematikker den “lige vej”.
  •  Er du behandlet og undersøgt for umidddelbare symptomer og ubalancer ét sted mange gange, kan det sagtens være jeg begynder at lede et andet sted..
    Også selvom det kan virke lidt “omvendt”.

Dine muligheder:

Hele kroppens sammenhæng

> I behandlingerne arbejder jeg efter “hele kroppens sammenhæng” med afsæt i kombinationsbehandlinger, hvor zoneterapi er i udgangspunktet. Yderligere anvender jeg teknikker som f.eks. udvidet øreakupunktur med farve og frekvens, posturologi, klassisk øreakupunktur, meridianbalancering og akupressur, alt efter behov.

> Jeg tilpasser behandling fra gang til gang, efter hvor du er i din “proces” da jeg mener det er vigtigt at følge udviklingen i kroppen, frem for man på forhånd fastlåser sig på en given behandlingsplan.

Forventningsafstemning:
> Du skal ikke forvente at din ubalance/dit symptom er væk efter 1.behandling. Der skal ofte mere til for at skubbe til kroppen, og derved give ændringer over tid.

> Indenfor 3-4 behandlinger (i snit) skal vi gerne se ændring i dine symptomer, ud fra hvor de var ved 1.behandling. Det er vigtigt at kunne spore ændringer, og det er det jeg arbejder ud fra. 

Symptomer og hele kroppen:
> Det er ikke altid der hvor du har et symptom, vi skal finde årsagen – eller den egentlige ubalanceDerfor skal hele kroppen tjekkes for “fejlsignaler”, for ellers er der risiko for, at behandlingen enten ikke virker eller ikke holder i længden. Din “årsag” kan lige så godt ligge fysisk som psykisk, og derfor har du fået et symptom – et faresignal – som kroppen fortæller dig, via det du mærker (smerte fx.).

 

Flere niveauer i kroppen
> Zoneterapiens grundtanke er, at ubalancer findes i flere “niveauer” og derfor starter vi altid med symptomerne, og når de er væk eller i bedring, kan vi arbejde i dybden med årsagen via hele kroppens flow og sammenhæng for at opnå ændringer…

 

Og det er ændringer vi går efter – for hele kroppen

Bred viden til mange symptomer

Jeg behandler symptomer som f.eks.

Anni, Struer

Lysken/hofte smerter

 

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre og Jens justerer min højre/venstre side og 4. gang foreslår han, at jeg tager noget ekstra vitaminer og fiskeolie og så  var det faktisk i orden. Jens er virkelig grundig, super god til at lytte og benytter nogle spændende og specielle teknikker. Kan varmt anbefale Struer zoneterapi.

Ulrik Normand, Thyholm
Ryg Og Lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”
Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.

Hvad gør jeg anderledes?

Jeg ved ikke om jeg gør noget anderledes, jeg gør det på min måde. Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og mine andre teknikker, så kan der godt gå nogle gange før du oplever ændring i dit nuværende symptombillede. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Virker behandlingen ikke efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – eller også virker det ikke på dig. Og så skal du selvfølgelig videre til en anden behandler. Sådan er det.

Du skal gå til behandling der virker for dig. Det er det vigtigste.

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut