hvorfor

Hvorfor StruerZoneterapi?

Hvorfor vælge StruerZoneterapi?

Kropsterapi med afsæt i zoneterapi og understøttende teknikker

Jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng ud fra dine symptomer

Individuel tilpasset behandling, fra gang til gang. 

Bred viden til mange symptomer

Jeg behandler symptomer som f.eks.

Jeg arbejder med udgangspunkt i hele kroppen med afsæt i symptomer ud fra “krops-terapi” med afsæt i zoneterapi og understøttende teknikker. 

Denne kombination gør, at der er høj grad af individuel tilpasning til den enkeltes behov, også fra gang til gang.

Jeg ændre og justerer hver gang efter hvad du fortæller mig, da det er vigtigt at følge kroppens egne signaler fra gang til gang og tilpasse efter dette “flow”.

Ikke mindst skal vi opleve ændringer i det vi gør, og som udgangspunkt over 3-4 behandlinger i snit.

> jeg mener det er vigtigt at følge udviklingen i kroppen, frem for man på forhånd fastlåser sig på en given behandlingsplan.

Hele kroppens sammenhæng

> I behandlingerne arbejder jeg efter “hele kroppens sammenhæng” med afsæt i kombinationsbehandlinger, hvor zoneterapi er i udgangspunktet. 

> Derudover anvender jeg teknikker som f.eks. udvidet øreakupunktur med farve og frekvens, posturologi, klassisk øreakupunktur, meridianbalancering og akupressur, alt efter behov.

Forventningsafstemning:

Du skal ikke forvente at din ubalance/dit symptom er væk efter 1.behandling. Der skal ofte mere til for at skubbe til kroppen, og derved give ændringer over tid.

> Indenfor 3-4 behandlinger (i snit) skal vi gerne se ændring i dine symptomer, ud fra hvor de var ved 1.behandling. Det er vigtigt at kunne spore ændringer, og det er det jeg arbejder ud fra. 

Symptomer og hele kroppen:
> Det er ikke altid der hvor du har et symptom, vi skal finde årsagen – eller den egentlige ubalance

Derfor skal hele kroppen tjekkes for “fejlsignaler”, for ellers er der risiko for, at behandlingen enten ikke virker eller ikke holder i længden. 

Din “årsag” kan lige så godt ligge fysisk som psykisk, og derfor har du fået et symptom – et faresignal – som kroppen fortæller dig, via det du mærker (smerte fx.)

Flere niveauer i kroppen
> Zoneterapiens grundtanke er, at ubalancer findes i flere “niveauer” og derfor starter vi altid med symptomerne, og når de er væk eller i bedring, kan vi arbejde i dybden med årsagen via hele kroppens flow og sammenhæng for at opnå ændringer…

Derfor må vi også rydde symptomer i kroppen lidt ad gangen. Ligesom man rydder et pool-bord for “forhindringer”

Går symptomer væk af én behandling? 

– nej, sjældent

Vil jeg prøve at hjælpe alligevel? 
– Ja, helt klart. Helst over 3-4 gange. Så ser vi hvor vi så er…

Opleves der ikke ændringer skal vi ændre strategi.
– det kan være vi rydder det hele igen og starter forfra. 
– det kan også være jeg sender dig videre til anden behandling, som måske kan hjælpe dig videre

Kort info:
Klinik i Businesspark Struer,
Fælledvej 17, Struer


Behandlingstid: 55-65 minutter
*RAB godkendt zoneterapeut

 

Hvordan foregår det?

Hvordan - helt kort

Jeg ser på hele kroppens sammenhæng

  • Jeg forsøger at hjælpe dig med alt hvad jeg har i “værktøjskassen” ud fra din situation.

  • Jeg undersøger og tester forskellige muligheder, og tilgår ikke altid problematikker den “lige vej”.

  • Er du behandlet og undersøgt for umidddelbare symptomer og ubalancer ét sted på kroppen mange gange, kan det sagtens være jeg begynder at lede et andet sted..
    Også selvom det kan virke lidt “omvendt”.

Anna Helena, Rettrup/Skive
 Søvn mm.
 

Meget rådgivning og behandlingsformer har jeg fået igennem årerne, dog uden virkning, på den bagvedliggende årsag, af mine problematiske smerte i hoved/kæbe. Efter år med kroniske smerte i hoved, øjne og kæbe, efter en ulykke flere år tilbage, startet jeg her i august ved Jens. Dog af en anden årsag, min søvn.

Jens har lavet flere af sine forskellige behandlinger på mig, og har gjort alt for at jeg skulle få det bedre, så han har taget alle sine metoder i brug, hvilket har reguleret på flere parameter. Jeg havde fået en diskusprolaps i sommers, der har gjort at jeg ikke kunne dyrke sport på det niveau jeg plejer, hvilket efter nogle få behandlinger gik helt væk, hvilket er fænomenalt, da jeg havde forventet at skulle være uden sport det næste års tid.

Efter flere behandlinger med lysterapi og nåle, var der dog stadig ingen virkning på min søvn.. Men efter Jens benyttede manuel Kranie Terapi, har han løsnede et gammel traume der sad i mit kæbeparti, hvilket har gjort at jeg havde kronisk ondt i hoved, kæbe og øjne, som jeg egentlig havde vænnet mig til. At vågne op dagen efter, uden smerte i kæbe, hoved eller øjne troede jeg aldrig at jeg skulle opleve igen.

Jeg er så taknemmelig at jeg fandt Jens, og jeg går forsat til behandling ved ham, fordi han er så dygtig. Jeg er så taknemmelig for de behandlinger jeg har fået, og det Jens har gjort for mig på få måneder, har læger, eksperter og andre rådgiver ikke været i nærheden af. Så tusind tak Jens 🙂

.

Anni, Struer

Lysken/hofte smerter

 

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre og Jens justerer min højre/venstre side og 4. gang foreslår han, at jeg tager noget ekstra vitaminer og fiskeolie og så  var det faktisk i orden. Jens er virkelig grundig, super god til at lytte og benytter nogle spændende og specielle teknikker. Kan varmt anbefale Struer zoneterapi.

Ulrik Normand, Thyholm
Ryg Og Lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”
Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.

Hvad gør jeg anderledes?

Jeg ved ikke om jeg gør noget anderledes, jeg gør det på min måde. Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og mine andre teknikker, så kan der godt gå nogle gange før du oplever ændring i dit nuværende symptombillede. Det er helt normalt. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Virker behandlingen ikke efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – eller også virker det ikke på dig. Og så skal du selvfølgelig videre til en anden behandler. Sådan er det.

Du skal gå til behandling der virker for dig. Det er det vigtigste.

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut