Kunderne siger

Læs hvad andre siger...

top 5 udvalgte
0
hovedets ubalancer
0
ryg lænd skulder
0
fødder, ben, knæ
0
lufteveje mave mm.
0

disclamer: indlæg på denne side er udelukkende klienters udsagn fra deres oplevelse af behandlingen.

De vilde... udvalgte

Maria, Sunds
Øjne
 
Jeg kom til Jens med gener, ubehag og smerter i omkring begge mine øjne, hvilket havde stået på i 6 mdr. Jeg var før dette blevet tilset af både læge og øjenlæge, som ikke kunne forklare mine symptomer og derved ej heller kunne behandle dem.
Efter første behandling ved Jens, var mine øjensymptomer væk. Jeg besluttede derefter, at lade Jens forsøge om han kunne hjælpe mig med en lang række andre uforklarlige symptomer, som har generet mig i mange år og som har haft en stor negativ indvirkning på min livskvalitet. Dette er pt i proces, men mine forventninger er høje til forløbet.
Jeg kan varmt anbefale Jens som terapeut.
Mvh. Maria Andersen
Camilla Skovgaard Andersen, Holstebro
Bækken-problematik 
 
Jens har hjulpet mig så meget 😀Jeg har i de sidste 2-3 år døjet med mit bækken gik af led, trods behandlinger hos fysioterapeut, ostiopat og massør har ingen kunne få det til at stoppe FØR Jens, Han tjekkede min krop igennem hvor jeg gennem alle behandlinger følte mig god tilpas og med en behandler med store og bred kompetencer. 
Jens ser tingene fra en anden vinkel hvilket gjorde vi fandt nogle andre veje at gå, og her efter 3 behandlinger hvor jeg som supplement har taget de kosttilskud som Jens har anbefalet har mit bækken ikke bøvlet sønderligt og jeg er topmotiveret til at begynde en langsom genoptræning af musklerne som kan styrke min ryg endnu mere, Jeg vil til enhver tid anbefale Jens og ved hvor jeg vil tage hen hvis min krop begynder at drille igen 🤩 Tak for hjælpen🥳
Kamilla, Holstebro
Kraftig 
Menstruationssmerter
 
Jeg har gået til behandlinger ved Jens siden 30. august 2023.
Jeg har fået 8 behandlinger, hvoraf 3 af dem var specifikke, da jeg fik en hjernerystelse.
Jeg er stadig i opfølgende behandling.
Da jeg startede ved Jens, var det for at få hjælp til meget kraftige menstruationssmerter, hovedpine og ondt i mave/ solar plexus uden nogen specifik grund.
Nu har jeg langt mindre ondt, når jeg har menstruation og jeg bruger stort set ikke smertestillende længere mod smerterne og ingen hovedpine (i hvert fald ikke uden grund😉) og jeg har ikke ondt i maven længere.
Jeg kan kun tale godt om mine behandlinger ved Jens. Da jeg startede ved ham, forklarede han alt hvad han gjorde og spurgte om det var okay inden han gjorde noget.
Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hele vejen.
Conny, Lemvig
Piskesmæld, kroniske smerter i nakke og lænd
 
Jeg har nu fået behandling hos Jens i ca 1 1/2 mdr, og vil gerne udtrykke min store tilfredshed.
Har i fire år levet med kroniske smerter og ubehag efter piskesmæld i nakke og lænd.
Jens har anvendt flere forskellige teknikker, bl.a. arbejdet meget med min kæbe og kranie – hvilket jeg tror er årsagen til at den konstante trykken i mit hoved er blevet meget bedre, en følelse af mere luft/klarhed i hovedet.
Er sikker på at det er pga af Jens, at jeg rent faktisk har kunnet nyde julen sammen med familien, uden at måtte bruge en dag i sengen.
Jeg vil gerne give Jens mine bedste anbefalinger, så tøv endelig ikke med at kontakte ham.
Gitte, Struer 
Kæbespændinger
 

Har haft spændte kæber i flere måneder men efter 3 gange hos Jens kan jeg igen spise og tygge ordentligt man bliver et helt nyt menneske 🤗👍”

Ryg, arm, skulder, lænd, hofte

Lone, Thy
Bækken
 
Jeg har efter længre tid problemer med mit bækkenparti søgt hjælp hos Struer Zoneterapi. Med super god effekt.
Jeg stod i den situation hvor jeg havde mange smerter både gående, stående og liggende, og et sovende ben og fod, plus jeg havde store problemer med at få strømper og sko på da jeg ikke kunne bøje mig forover. Men efter omkring 3 behandlinger hos Jens Ottosen er jeg smertefri og har fået min bevægelig tilbage. Jens er også rigtig god til at spørge ind til en og forklare hvordan han arbejder sig frem til problematikken. Jeg vil varmt anbefale et besøg hos Struer Zoneterapi hvis kroppen driller.
Camilla Skovgaard Andersen, Holstebro
Bækken-problematik 
 
Jens har hjulpet mig så meget 😀Jeg har i de sidste 2-3 år døjet med mit bækken gik af led, trods behandlinger hos fysioterapeut, ostiopat og massør har ingen kunne få det til at stoppe FØR Jens, Han tjekkede min krop igennem hvor jeg gennem alle behandlinger følte mig god tilpas og med en behandler med store og bred kompetencer. 
Jens ser tingene fra en anden vinkel hvilket gjorde vi fandt nogle andre veje at gå, og her efter 3 behandlinger hvor jeg som supplement har taget de kosttilskud som Jens har anbefalet har mit bækken ikke bøvlet sønderligt og jeg er topmotiveret til at begynde en langsom genoptræning af musklerne som kan styrke min ryg endnu mere, Jeg vil til enhver tid anbefale Jens og ved hvor jeg vil tage hen hvis min krop begynder at drille igen 🤩 Tak for hjælpen🥳
Anni, Struer

Lysken/hofte smerter

 

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre og Jens justerer min højre/venstre side og 4. gang foreslår han, at jeg tager noget ekstra vitaminer og fiskeolie og så  var det faktisk i orden. Jens er virkelig grundig, super god til at lytte og benytter nogle spændende og specielle teknikker. Kan varmt anbefale Struer zoneterapi.

Ulrik Normand, Thyholm
Ryg og lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”
Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue og ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.
På dag tre kunne jeg mærke fremgang og på dag 10 var jeg totalt smertefri med 100% funktion både i albue og skuldre. Jeg har ikke kunne hæve mine arme over hovedet uden store smerter i 7 år og nu er det totalt væk.. 100% smertefri! Jeg faktisk lidt målløs og glæder mig til behandling to i næste uge. Så jeg vil virkelig anbefale Jens og Struer Zoneterapi ved kroniske skader i bevægeapparatet.
Ann Marie Kirkegaard, Sevel
Smerter 
 
Havde voldsomme smerter op til nytår. Jeg tog kontakt til Jens, som fik mig presset ind allerede dagen efter. En yderst professionel og kompetent behandler.
Han fik mine smerter minimeret med zoneterapi og nåle. Mine varmeste anbefalinger herfra
Brian Høyer Holgersen
Skulder Skade/Overbelastning
 

Det er nu mere end 48 timer siden jeg var inde hos Jens og blive behandlet med nåle og magneter, for noget irritation og overbelastning i skulderen, som især kunne mærkes ved løft over skulderhøjde og pres over hovedet. Dette er noget jeg har døjet med flere år og har i den tid prøvet flere forskellige behandlingsmetoder uden mærkbar effekt. Til daglig med kroppen i forbindelse med mit job som personlig træner og fitness instruktør, heller ikke dette har kunne afhjælpe skaden.
Nu er lige kommet hjem fra endnu en træning(nummer 2 siden behandlingen), fyldt med en masse pres og løft over skulderhøjde, noget jeg før ikke har kunne lave pga smerter, på trods af det sidder jeg uden den mindste smerte eller negativ følelse i skulderen, tvært i mod.
Så får du engang at vide “Det må du lære at leve med” eller “Sådan er det bare, det kan vi ikke gøre noget ved” – så gør dig selv den tjeneste at kontakte Jens, inden du kaster håndklædet i ringen 🙂

Rikke Pajbjerg, Skjern
Ryg Smerter, Facetled.
 

Med diffuse rygsmerter og låsning, omkring rygsøjlens facetled, desperat over udsigten til endnu en weekend på langs, kontaktede jeg Jens, der gav mig akut behandling.
Jens er super velforberedt og omhyggelig, og med stor tålmodighed, blev smerterne og låsningernes udgangspunkt fundet og behandlet, med magneter, tryk og akupunktur. Allerede mens jeg lagde på briksen, kunne jeg mærke smerterne slippe – en ret utrolig oplevelse!
I stedet for en weekend på langs og på piller, kan jeg deltage i de planlagte aktiviteter for fuld skrue, og uden så meget som en Panodil!

Thomas Langergaard, Ølby 
Ondt I Lænden/Ryggen
 

Kontaktede Jens da jeg havde fået et smæld i lænden/ryggen.
Kunne ikke bevæge mig og lagde i sengen, efter 1. behandling kunne jeg rejse mig op uden de store smerter efter jeg havde fået nåle og zoneterapi.
Her dagen efter har jeg fået 2. Behandling, og er nu total fit for fight blot 24 timer efter.
Så vil helt klart anbefale Jens og hans metoder.

Lars Andersen, Struer
Nakke/Skulder-Smerter
 

Jeg har jævnligt problemer med spændinger i nakke- og skulder regionen og deraf ofte hovedpine. Allerede efter den første behandling ved Jens Ottosen har jeg mærket en betydelig forskel. Jeg håber, de efterfølgende behandlinger vil vise lige så gode resultater

Morten Damsgaard, Holstebro
Smerter/Spændinger I Underarm
 

Havde haft en muskel i underarmen der havde været spændt efter en kamp, hvor jeg havde taget af med armen efter er fald. Lige meget hvor meget jeg prøvede at massere underarmen, var den øm og spændt! Jens kom forbi og stak 4 nåle ind og vupti, 30 min efter kunne jeg mærke at musklen var afslappet og spændingen var væk! Ikke sidste gang det skal prøves når der er ømme muskler!

Familien Kvisgaard
Smerter/Ubehag I Lænd Og Ryg
 

Vores søn havde spændinger i lænd og ryg og med et stort ungdomsstævne lige om hjørnet måtte vi gøre noget. Vi sendte en besked til Jens, og han ringede hurtigt tilbage. Samme aften stod han hjemme hos os i privaten. Super service. Vores søn fik en behandling med smertelindrende akupunktur. Han sprang nærmest af briksen efter behandlingen og var et stort smil. Det var næsten sin at knipse med fingrene så hurtigt virkede smertelindringen. Jens er der 100 procent for den, han behandler, og han var super god til at svare på alle sønnens nysgerrige spørgsmål.

Martin Madsen, Holstebro 
Skuldersmerter
 

Under træningen op til halv-marathon, fik jeg efter de længere træningpas mere og mere ondt på forsiden af skuldrene. Særligt den venstre holdt mig vågen om natten. Efter bare en enkelt behandling, var smerterne væk. Løbet gik fint, men efterfølgende er det den højre skulder, der smerter. Behandlingen virkede upåklageligt, hvilket blev særligt tydeligt med referencen til den skulder, der ingen behandling fik. Imponerende.

Martin Borg, Holstebro
Amerikansk Football Skade /Nakke
 

Efter 3 måneders forsøg fra fysioterapeuter og kiropraktor på at genoprette en nakkeskade, som opstod via en ulovlig tackling i amerikansk fodbold, foreslog Zoneterapeut Jens Ottosen at jeg skulle prøve hans form for alternativ behandling. Hvad jeg tænkte?… “Han er godt tosset ham Jens O, når nu de to andre ikke kunne gøre mere og endda snakkede om, at jeg måske skulle droppe amerikansk football… Men det havde jeg jo ikke lyst til så han kunne da godt få chancen!” Effekten var at ganske utroligt forsvandt min smerte i nakkeregionen. 5 behandlinger over en 5 ugers periode og smerterne forsvandt fuldstændig. Samtidig giver det en totalt afslappende og afstressende effekt som jeg varmt vil anbefale til andre! Og skulle der ske en skade igen så ringer jeg til Jens med det samme igen

Torben, Hjerm
Ondt I Ryggen, Lige Over Lænden
 

jeg kunne næste ikke gå inden jeg fik behandling af Jens. Jeg havde ondt i ryggen, lige over lænden. Dette med store smerter dagen inden afrejse på ferie. En behandling og det hjalp. tak.

Fødder, ben, hælspore, knæ

Lene Nordborg, Holstebro,
smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger
 
Jeg tror ikke på mirakler – men jeg tror på Jens!
Jens har hjulpet mig af med smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger, som bare har vokset sig større gennem de seneste 10 år.
Tak.

 

Susanne, Hurup Datter med smerter i knæ
 
Mit datter Lea er pt i behandling hos Jens pga smerter i hendes knæ. Hun spiller meget håndbold og det påvirker hende når hun spiller. Vi blev anbefalet af en veninde, som selv får behandling hos Jens og som er meget glad for det.
Jens er meget grundig og lydhør. Man får den helt klare opfattelse, at han vil gøre alt for at kunne hjælpe. Lea har været af sted nogle gange og hun kan mærke en væsentlig forskel. Smerterne er ikke forsvundet, men de er helt klart blevet bedre. Lea fortsætter behandlingen og håber at smerterne går væk.
Vi vil helt klart anbefale et besøg hos Jens til andre. Han er utrolig dygtig og kompetent i sit arbejde. Vi føler os i helt trygge hænder og bliver også lidt klogere på egen krop.
Nelly Korsgaard, Thyholm 
Ondt i foden
 
Nogle få dage før jul, var jeg så uheldig at vrikke om på foden, så jeg fik en slem forstuvning i anklen. Det har jeg haft stort problem med, da jeg ikke kunne tåle at få fodtøj på og havde meget ondt i den.
Hen over julen var det lidt bedre, men da jeg begyndte at arbejde igen efter nytår blev det galt igen ,det gjorde ondt og den hævede op igen.
Så besluttede jeg at få en tid ved Jens. Efter en behandling forsvandt smerterne så jeg kunne gå normal. Og hævelsen forsvandt efter en døgn.
Hermed kan jeg varmt anbefale at få en tid Jens hvis man får problemer med kroppen.
Susanne Lykke, Naur
Dårlige Akillessener Efter Overbelastning
 

Jeg havde dårlige akillessener efter overbelastning i forbindelse med løb. Kontaktede Jens, som foreslog mig en vitaminkur, som skulle opbygge de “sorte huller” (manglende væv og blodbaner), som fysioterapeuten havde konstateret efter ultralydsscanning.
Jens behandlede mig herefter med nåle og kyndige hænder. Allerede efter 1. behandling var jeg i stand til at udføre øvelser, som jeg længe ikke havde kunnet. Ingen ømhed i forbindelse med dagligdags ting som at gå ned ad trapper og stå på tæer. Dejlig befriende opdagelse.
Efter lang tids pause og genoptræning af muskulaturen omkring senerne og læggene er jeg nu i stand til at genoptage min løbetræning, som jeg holder så meget af, uden ømhed vel at mærke. Alt dette takket være Jens og zoneterapien

Lene Teglborg, Holstebro
Overbelastningsskade I Hælen
 

Efter 5 mdr. uden løbe og gåture pga. en overbelastningsskade i hælen, dømte lægen endnu et halvt år med foden i ro. Fuldstændig opgivende gik jeg til Jens, som efter 2 behandlinger havde fået så meget styr på problemet, at jeg var ude og løbe min første tur uden smerter.
Jeg kan kun anbefale Jens, han arbejder med stor seriøsitet, og man mærker tydeligt, at han interesserer sig for mennesket, han behandler.

Marianne Klit Davidsen, Råsted
Overbelastning Og Inflammation I Begge Hæle
 

Jeg er meget positivt overrasket over Jens ‘ arbejde m mine fødder. Overbelastning og inflammation i begge hæle. Har været ved læge og fys. Det hjalp ikke stort. Jeg hørte om Jens og hans gode resultat desangående og er nu dagen efter, stort set smertefri. Har ikke kunnet gå mine ture i 6 mdr. Det kan jeg nu. Samme dag efter første behandling gik jeg 2 km. Dag to 4 km og i morgen 6 km. Det er jo fantastisk. Stor tak til Jens

Heine Grønbæk Sakskjær, Struer
Smerte I Den Nederste Del Af Benene
 

Jeg kom til Jens med smerte i den nederste del af benene, havde svært ved at træne og kunne ikke få det til at gå væk. Med 2 behandlinger var symptomerne væk og jeg kunne igen genoptage træning. Jens har efterfølgende fulgt op på om behandlingen stadig holder. Smerten har kommet on off de sidste 1,5 år uden bedring, men er helt forsvundet nu.

Steen Lykke, Naur
Smerter I Fødder
 

Jeg hedder Steen og jeg er 61 år gammel. Jeg har i flere år døjet med smerter i mine fødder og har været gennem flere undersøgelser på sygehuset og egen læge, uden at man har kunnet hjælpe mig. Jeg mødte så Jens Ottosen og jeg nævnte en dag mit problem til ham, da jeg erfarede at han var alternativ behandler, og vi snakkede sammen og han mente at kunne hjælpe mig. Dejligt tænkte jeg og vi aftalte at mødes hjemme hos mig. Han medbragte briks til at ligge på samt afslappende musik, og så gik han igang med at trykke under fødderne. En anderledes fornemmelse, men godt guidet af Jens. Efter en enkelt behandling var der en mærkbar forbedring på smerten. Den er ikke væk endnu, så der skal flere til. Jeg er fortrøstningsfuld og ser frem til de næste behandlinger. Jeg ved ikke om det kan helbrede lidelserne, men de hjælper ihvertfald på smerterne, og det er det der tæller for mig. Jeg kan varmt anbefale StruerZoneterapi.dk

Migræne, hovedpine, kæbe, stress mm.

Maria, Sunds
Øjne
 
Jeg kom til Jens med gener, ubehag og smerter i omkring begge mine øjne, hvilket havde stået på i 6 mdr. Jeg var før dette blevet tilset af både læge og øjenlæge, som ikke kunne forklare mine symptomer og derved ej heller kunne behandle dem.
Efter første behandling ved Jens, var mine øjensymptomer væk. Jeg besluttede derefter, at lade Jens forsøge om han kunne hjælpe mig med en lang række andre uforklarlige symptomer, som har generet mig i mange år og som har haft en stor negativ indvirkning på min livskvalitet. Dette er pt i proces, men mine forventninger er høje til forløbet.
Jeg kan varmt anbefale Jens som terapeut.
Mvh. Maria Andersen
Conny, Lemvig
Piskesmæld, kroniske smerter i nakke og lænd
 
Jeg har nu fået behandling hos Jens i ca 1 1/2 mdr, og vil gerne udtrykke min store tilfredshed.
Har i fire år levet med kroniske smerter og ubehag efter piskesmæld i nakke og lænd.
Jens har anvendt flere forskellige teknikker, bl.a. arbejdet meget med min kæbe og kranie – hvilket jeg tror er årsagen til at den konstante trykken i mit hoved er blevet meget bedre, en følelse af mere luft/klarhed i hovedet.
Er sikker på at det er pga af Jens, at jeg rent faktisk har kunnet nyde julen sammen med familien, uden at måtte bruge en dag i sengen.
Jeg vil gerne give Jens mine bedste anbefalinger, så tøv endelig ikke med at kontakte ham.
Gitte, Struer 
Kæbespændinger
 

Har haft spændte kæber i flere måneder men efter 3 gange hos Jens kan jeg igen spise og tygge ordentligt man bliver et helt nyt menneske 🤗👍”

Andreas, Ringkøbing
kæbespændinger mm.
 
Jeg kom ud for en trafikulykke i 2018; jeg cyklede og blev påkørt af en bil, så jeg faldt ned og slog venstre side af ansigtet hårdt mod asfalten.
Samtidig fik jeg smadret brillerne og fik en mindre hjernerystelse.
I et stykke tid mærkede jeg intet til senfølger på grund af trafikuheldet, men efterhånden har jeg haft flere og flere smerter -dels i ansigtet, som blev meget følsomt, og dels i min højre kæbe. Det kom efterhånden til at gøre mere og mere ondt; jeg kunne næsten ikke spise, tale eller børste tænder på grund af smerten.
Jeg har gået til zoneterapi, fået forskellige anvisninger hos en fysioterapeut til øvelser, kranio-sakral terapi, akupunktur, ansigts- og skulder massage og haft en healer til at prøve at hjælpe mig. Jeg har været til røntgen- undersøgelse for at se, om der var et brud på grund af ulykken og været til undersøgelser hos kæbe- kirurgisk afdeling i Gødstrup Sygehus
Samtidig har jeg fået forskellige henvisninger til forskellige bedøvelsesmidler. Det hele har haft midlertidig, ringe eller slet ingen effekt.
Jeg har så gået til zone- terapi oppe hos Jens Ottosen fem gange.
Hér fik jeg dels zoneterapi, akupunktur, kropsterapi og kranio-sakral terapi på én gang, hvor han bl. andet satte min kæbe på plads og rettede op på mit kranium efter skaden, og jeg fik akupunktur- plastre i ørerne, som sad dér i mange dage og ”virkede”.
Han har haft en god metode til at samle hele kroppen i sin behandling.
Det har hjulpet mig så godt, at jeg nu er helt smertefri og har en meget bedre stabil holdning, når jeg går, hvilket afholder mig fra at ”falde sammen” i kroppen og få ondt igen, når skuldrene ”falder frem” og på en eller anden måde påvirker kæbeleddet, så det igen gør ondt.
Jeg kan på det bedste anbefale Struer zoneterapi.
Venlig hilsen Andreas Exner
Lene Nordborg, Holstebro,
smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger
 
Jeg tror ikke på mirakler – men jeg tror på Jens!
Jens har hjulpet mig af med smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger, som bare har vokset sig større gennem de seneste 10 år.
Tak.

🙂

Anna Helena, Rettrup/Skive
 Søvn og kæbespændinger mm.
 

Meget rådgivning og behandlingsformer har jeg fået igennem årerne, dog uden virkning, på den bagvedliggende årsag, af mine problematiske smerte i hoved/kæbe. Efter år med kroniske smerte i hoved, øjne og kæbe, efter en ulykke flere år tilbage, startet jeg her i august ved Jens. Dog af en anden årsag, min søvn.

 

Jens har lavet flere af sine forskellige behandlinger på mig, og har gjort alt for at jeg skulle få det bedre, så han har taget alle sine metoder i brug, hvilket har reguleret på flere parameter. Jeg havde fået en diskusprolaps i sommers, der har gjort at jeg ikke kunne dyrke sport på det niveau jeg plejer, hvilket efter nogle få behandlinger gik helt væk, hvilket er fænomenalt, da jeg havde forventet at skulle være uden sport det næste års tid.

 

Efter flere behandlinger med lysterapi og nåle, var der dog stadig ingen virkning på min søvn.. Men efter Jens benyttede manuel Kranie Terapi, har han løsnede et gammel traume der sad i mit kæbeparti, hvilket har gjort at jeg havde kronisk ondt i hoved, kæbe og øjne, som jeg egentlig havde vænnet mig til. At vågne op dagen efter, uden smerte i kæbe, hoved eller øjne troede jeg aldrig at jeg skulle opleve igen.

 

Jeg er så taknemmelig at jeg fandt Jens, og jeg går forsat til behandling ved ham, fordi han er så dygtig. Jeg er så taknemmelig for de behandlinger jeg har fået, og det Jens har gjort for mig på få måneder, har læger, eksperter og andre rådgiver ikke været i nærheden af. Så tusind tak Jens 🙂
Karoline Vindelev Brun Nielsen, Struer
Voldsom hovedpine i 4 år
 

Jeg opsøgte Jens, da jeg på daværende tidspunkt havde døjet med voldsom hovedpine i ca. 4 år. Når man har det så dårligt over længere tid, er man villig til at prøve stort set alt og jeg følte også, at jeg havde prøvet de fleste former for behandlinger, dog ikke zoneterapi. Min umidlbare vurdering er, at zoneterapien har været den behandlingsform, der indtil nu har haft den største virkning.

Da jeg kontaktede Jens, spurgte jeg, om han kunne nå at gøre noget, inden jeg skulle ud at rejse. Han tilbød mig af den grund et kortere og mere intenst forløb, hvilket jeg føler var givende, da jeg efterfølgende havde min hovedpine under kontrol. Der er nu gået 4 måneder – hovedpinen har ikke været forsvundet, men den har været mindsket og jeg har oftest haft den under kontrol. Hovedpinen er på det seneste begyndt blusse op igen og jeg har derfor valgt at kontakte Jens igen, da jeg tror på, at jeg med hans behandling vil kunne opnå en positiv fremgang og gode resultater.

Pernille Madsen, Holstebro
Migræne og hovedpine i 6 år
 
I knap seks år, har jeg døjet med enormt stærke spændingshovedpiner, grænsende til migræner. Hovedpiner som både hæmmede min hverdag enormt meget, som årene er gået er blev stærkere og hyppigere, og jeg har været nødsaget til at tage store mængder smertestillende for at få hverdagen til at fungere bare lidt. Jeg havde hovedpine stort set dagligt, og slemme ture flere gange ugentligt.
Jeg har prøvet alt fra kiropraktor, til fysioterapi og kranio sakral terapi, alt sammen med kun midlertidig effekt.
Jeg opsøgte så Jens for godt en måned siden, lettere desperat og meget skeptisk, ift. om lidt trykken og nogle nåle/magneter skulle kunne hjælpe på problematikken. Her efter fire uger, og fire behandlinger er min skepsis dog gjort umådeligt til skamme.
I løbet af denne måned, har jeg blot haft fire stærke hovedpiner, og enkelte lette hovedpiner.
Jeg har været så overrasket, og virkelig følt en forskel fra første dag.
Udover at mindske mine hovedpiner betydeligt, har Jens også kigget på nogle skulder- og nakkesmerter, som har drillet mig. Disse smerter her Jens ligeledes nedbragt betydeligt.
Jens er både dygtig, lyttende og behagelig at modtage behandling fra. Han er god til at forklare, hvad han ser på, hvad der måske kan ligge til grund for de forskellige smerter, og han er omhyggelig med, ikke at overse noget. Jeg ser frem til mit videre behandlingsforløb hos Jens, og kan klart anbefale, at opsøge ham, hvis man døjer med smerter.
Karina Heskjær, Holstebro
Hovedpine
 

9 dage uden hovedpine det er stort ! Efter 1 behandling

Lone Jespersen, Ulfborg
Migræne og andre ubalancer
 
Jeg kom til Jens med et håb om, at han kunne hjælpe mig af med tiltagende spændingsmigræner. Og det må jeg sige at han kunne! Efter få behandlinger, er migrænerene stort set væk.
Der udover har jeg haft daglige smerter i især det ene skulderblad og nogle muskelspændinger i nakke/skulder. Disse smerter/spændinger er blevet ved med at drille, hvilket betød at Jens begyndte at undersøge for ting der kunne stå i vejen behandlingen. Her fandt han en ubalance i luftvejene og foreslog en tur til kiropraktor, da han mistænkte at jeg havde låste ribben. Og ganske rigtig, øverste ribben i begge sider var låst.
Jeg har yderligere døjet med uro i arme og ben om natten. Også her har Jens kunnet skabe balance, så nattesøvnen er reddet!
Jeg er fuldt ud tilfreds med effekten af de behandlinger jeg har modtaget og kan klart anbefale Jens som behandler.
Lisa Dalgaard, Holstebro
Stress
 

Kontaktede Jens Ottosen i forbindelse med en stresssygemelding. Et af stress symptomerne var svære angstanfald. Efter 3 behandlinger med magneter og zoneterapi er angstanfaldene næsten forsvundet. De er mindre hyppige og af en styrke, der er udholdelig og håndterbar. Kan varmt anbefale Struer Zoneterapi. Man får en god og kompetent behandling.

Flemming Peschardt, Holstebro
25 År Gammel Skulderskade Og Migræne
 

En gammel skade (25 år) i en skulder, som bevirkede, at min højre hånd ikke kunne komme over taljen på ryggen, blev løst efter kun 3 behandlinger. Samtidig blev en gammel arbejdsskade (piskesmæld lignede) i nakken løst, så de normale hovedpineanfald, der lignede migræne, nu kun er lidt spænding i nakken..

Lise, Holstebro
Stresssymptomer
 

Jeg kom til Jens under en stresssygemelding med hovedpine, spændinger i kæbe og nakke, uro og hjertebanken. Efter behandling og råd om magnesium oplevede jeg i de efterfølgende dage mærkbar bedring især løsnede hovedpine og kæbespændinger. Jeg er meget begejstret for kombinationen af zoneterapi og akupunktur, det gav en afslappende følelse i hele kroppen og gav ro.

Linda, Hjerm
Voldsom Hovedpine Og Nakkesmerterne
 

Jeg havde altid en voldsom hovedpine og nakkesmerterne. Efter besøg hos lægen og en tur i røntgen på Holstebro Sygehus blev jeg udstyret med en diagnose, som fastslår forandringer i nakke.  Jens kontakter mig og spørg om han ikke skal se om han kan gøre noget, han vil dog ikke love noget. Det kunne jeg ikke sige nej til. Jeg har nu fået akupunktur og er så glad for at kunne fortælle at min hovedpine var helt væk dagen efter, smerter i nakken er blevet betydelig bedre, det er blevet så godt, at mine piller er lagt på hylden. Stort tak Jens, du kan bare det der, helt fantastisk.

Albert Og Mor, Holstebro
Hovedpine Hos 10 Årig
 

Min dreng på 10 år har igennem længere tid klaget over hovedpine. Lægen konsulteret, men ingen resultat der kunne bruges til noget.
Så blev Struer Zoneterapi kontaktet, og vi kørte til Struer Energi Park, Fritidscenter Struer og fik en behandling af Albert. Behandlingen hedder Auriculo-behandling med magneter på øret, oversat til dansk Øreakupunktur og zoneterapi.
Det er nu 5 uger siden, og ikke én eneste gang har Albert nævnt ordet hovedpine eller andre symptomer på optræk til noget.
Jens forståede at forklare grundigt og vise på billeder hvad han gjorde ved Albert så han var tryg ved behandlingen.

Gitte, Vemb
Hjelm På Hovedet Og Svimmelhed
 

For tre år siden blev jeg pludselig en aften voldsomt svimmel, kastede op og følte jeg havde en hjelm på hovedet, som strammede voldsomt. Blev indlagt og undersøgt for propper, blødninger osv. Blev sendt videre til ørelæge, efter flere undersøgelser var beskeden – “du må leve med din hjelm og din svimmelhed”.
Det har jeg så gjort i tre år.
Blev fornylig anbefalet at prøve Struer Zoneterapi, det skulle jeg så have gjort for flere år siden, efter to behandlinger er min “hjelm” forsvundet og svimmelheden reduceret væsentligt

Randi, Holstebro
Stress Og Fyldt Hoved
 

Snakkede med Jens om at jeg hele tiden følte mit hoved var fuld, og havde svært ved at overskue min hverdag.
Jens kom hjem til mig og gav mig øreakupunktur, og ja selvom jeg tvivlede på at det kunne have en effekt, så må jeg indrømme at næste gang mit hoved kører rundt, så konsulteres Jens igen.
Fordi hold da op !!
Jeg havde det som om jeg fløj, Alt susede ned af en kælkebakke og jeg havde overblik og overskud og kunne jonglere rundt i mit hoved med mine arbejdsopgaver og mine daglige pligter derhjemme, som jeg plejede at gøre. Jeg følte mig afslappet.
Kan klart anbefale Jens og hans nåle i øret, hvis du føler at du har mistet overblikket og står på kanten af en skrænt.
Jeg kunne mærke det dagligt at det havde haft en effekt, sådan at jeg selv tænkte over, hov – hvor kom det fra det overskud

Susie, Aulum
Svimmelhed, Nakkespændinger
 

Tog en snak med Jens Ottosen grundet forsat svimmelhed og nakkespændinger. Jens anvendte en kombinationsbehandling med både nåle, magneter og zoneterapi. Det har været yderst effektivt. Efter 3 måneders svimmelhed og spændinger i nakken kan jeg nu både løbe, cykle og svømme uden at være svimmel.

Hoste, luftveje og andet

Kamilla, Holstebro
Kraftig 
Menstruationssmerter
 
Jeg har gået til behandlinger ved Jens siden 30. august 2023.
Jeg har fået 8 behandlinger, hvoraf 3 af dem var specifikke, da jeg fik en hjernerystelse.
Jeg er stadig i opfølgende behandling.
Da jeg startede ved Jens, var det for at få hjælp til meget kraftige menstruationssmerter, hovedpine og ondt i mave/ solar plexus uden nogen specifik grund.
Nu har jeg langt mindre ondt, når jeg har menstruation og jeg bruger stort set ikke smertestillende længere mod smerterne og ingen hovedpine (i hvert fald ikke uden grund😉) og jeg har ikke ondt i maven længere.
Jeg kan kun tale godt om mine behandlinger ved Jens. Da jeg startede ved ham, forklarede han alt hvad han gjorde og spurgte om det var okay inden han gjorde noget.
Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hele vejen.
Karin Haagaard, Humlum
Kraftig Hoste Og Hæshed
 

Jeg havde i over to uger døjet med kraftig hoste og hæshed, inden jeg fik en enkelt behandling af Jens. Jeg havde været hos lægen og fået medicin mod asamtisk bronkitisk.
Samme nat mærkede forskellen da jeg sov tung og godt, uden at vågne. Dagen efter havde jeg ikke længere brug for min medicin mere, og der var klar en stor forandring i både hosten og på min stemme.

Pia Ejlertsen Holstebro
Bi Og Kæbe Hule Betændelse
 

Har i ca. 20 år døjet med bi og kæbe hule betændelse. De seneste år op til 2 gange årligt med en varighed på 8 uger med flere pencelin kure og daglige smertestillende.
Har nu fået 4 behandlinger hos Jens. Nåle, magneter og lidt zoneterapi. Allerede 1.gang var der en mærkbar forbedring. Har nu fået 4 behandlinger og mærker en markant ændring. Har energi og overskud igen og er fri for smerter. Jeg vil varmt anbefale Struer Zoneterapi. Jeg er blevet mødt/hørt og behandlet meget kompetent og med effect.

Randi Liebetrau Poulsen, Holstebro
Bihulebetændelse Og Hoste I Mange År
 

Jeg kan kun anbefale Jens og hans magiske fingre og viden. Jeg har i mange mange år døjet med bihulebetændelse og følgerne deraf. Været på penicillin flere gange om året pga. det. Efter at have modtaget én behandlig af Jens kom er “hul på bihulerne” og alt betændelse kunne snyes ud. Det var fantastisk. Dem der kender mig har kommenteret at hold da op hvad har du gjort siden du ikke døjer med det mere. Jeg siger det er Jens’ skyld.
Jeg nævnte også for Jens at jeg i mange mange år har hostet og rømmet mig og følt jeg har været ved at drukne i slim. Hvilket resulterede i han endte mig en mail med nogle beskrivelser af symptomer udfra et produkt han havde kendskab til. Jeg var MEGET skeptisk. For røntgenbilleder og diverse produkter fra apoteket havde ikke givet en løsning eller afhjulpet problemet.
Meeen igen jeg var også villig til næsten alt. 1 lille skefuld af det produkt som Jens anbefalede kunne jeg allerede mærke en forskel på efter 10 minutter. Jeg vil ikke kvie mig for ikke at kontakte Jens igen hvis der opstår noget igen af en eller anden art. Jens ved hvad han har med at gøre og tager sig tid til at lytte og undersøge. Jeg kan kun anbefale Jens hvis du går og døjer med et eller andet.