Om Struer Zoneterapi

Om Klinikken

Om StruerZoneterapi.dk

Min baggrund

Skærmbillede 2021-08-13 200840-3
Kort:
 • 46 år
 • Bor i Struer
 • Zoneterapeut (2012 – RAB)
 • Medlem af “Danske Terapeuter”
 • Løbende efteruddannet behandler
   (se nederst)
Fokusområder
 • Årsag frem for symptom
 • Start fra bunden
 • Posturologi er overset som værktøj
 • Behandling skal ændre noget
 
Signatur-behandling:
Zoneterapi kombineret med udvidet øreakupunktur via puls, farve og frekven
s

Struer Zoneterapi er ejet Jens Ottosen, Registeret Alternativ Behandler (RAB) og er RAB-medlem af brancheforeningen “Danske Terapeuter“, som er en af landets største og mest anerkendte behandler-sammenslutning for zoneterapeuter. Udover at være uddannet zoneterapeut, er jeg også uddannet lærer og har altid arbejdet med mennesker. Jeg har været lærer i mere end ti år, og har også erfaring med ledelse i det kommunale. Dette kombineret med den alternative behandling, gør at jeg har en bred forståelse for de klienter der kommer i klinikken. De klienter jeg brænder mest for, de der har fået at vide at “de må leve med det”. Andre er selvfølgelig også rigtig meget velkomne, børn, unge som voksne.

Jeg syntes det er utroligt spændende at være zoneterapeut, både i forhold til zoneterapi som behandlingsform – og i forhold til selve behandlingen af de mange typer skader og ubalancer i kroppen som mine klienter kommer med. Det gør jeg må holde mig skrap og være omstillingsparat fra klient til klient. Ingen klienter er ens og derfor er det altid spændende at få nye klienter og nye ubalancer. Ubalancerne hos den enkelte udspringer af “rod i energierne” og i Zoneterapi kan man betragte kroppen som et løg med flere lag. Gennem behandlingen falder lagene mere og mere fra og der bliver åben for en god behandling.

Grundlæggende består behandlingen af zoneterapi, men der er flere andre værktøjer ind over din behandling. Én af de mest oversete teknikker til behandling er posturologi, som handler om kroppens holdning, og dette kan være en afgørende faktor for at få god effekt af behandlingen. Læs mere om andre teknikker her

Intro og årsager

Intro

Årsag og symptomer

Hos Struer Zoneterapi skal du kunne mærke ændring eller bedring indenfor 3.-4.behandlinger ellers er det ikke sikkert jeg kan hjælpe dig med dit problem – det syntes jeg er ærlighed omkring din situation. Nogen mærker hurtigt bedring (1-2 gang), mens andre skal have mere tid. (5+)

For alle forløb gælder det dog, at det er vigtigt at holde øje med små ændringer og forandringer fra gang til gang, da jeg tilpasser behandlingerne løbende efter din feedback. Jeg har ikke “resultat-garanti” på mine behandlinger – det kan jeg ikke love dig. Men jeg kan på 3-4.behandlinger forsøge at hjælpe dig med din udfordring,  også kan du vurdere ud fra det.


Men det vigtigste er, at du vælger det der virker for dig – uanset hvilken behandler du går ved. Virker det ikke, så er det helt ok at prøve en anden vinkel, nye øje eller en anden behandlingsform.
For behandling skal virke – sådan er det. Det er min mening. 

Virker det?

Virker den traditionelle kinesiske medicin/den alternative behandling med zoneterapi og akupunktur?

Det er jo hele essensen af det, at være alternativ behandler. Det kan “desværre” ikke påvises eller dokumenteres 100%, at det ER zoneterapien der hjælper, hvis man som klient har en ubalance eller lign. som går væk efter zoneterapi-behandlinger.

Måske handler det om TRO – måske er det placebo? Hvem ved? Og som alternativ behandler må jeg heller ikke love eller påstå, at behandlingerne virker eller kan afhjælpe en skade eller en lidelse… men MIN erfaring siger mig, at der måske er noget om den zoneterapi. Derfor vil jeg lade dig som kunde selv vurdere udbyttet af behandlingerne.

Gennem flere år med alternativ behandling har jeg hjulpet flere der var opgivet og havde fået at vide at “… de måtte leve med det”... Men at “måtte leve med det” er ikke godt nok for mig, og det giver ikke en sund mental tilstand. Netop de klienter og cases som er “opgivet” af det etablerede system og de klassiske læger har min store interesse. Uanset hvad problemet måtte være. Det kan være alt fra en tennisalbue der altid driller til gigt eller koncentrationsbesvær.
Jeg har på min hjemmeside samlet nogle af de bedste kunde-historier, så kan du selv læse mere

   > HER < 

 

Livet som RAB-godkendt“:
Som Registeret Alternativ Behandler (RAB) skal jeg løbende videreuddanne mig for at bibeholde mig registrering, og derfor have jeg også dage hvor klinikken er lukket. At jeg er opdateret på input og mulige behandlingstiltag er kun med til at gøre din behandling endnu bedre. Som RAB-Zoneterapeut har jeg også opdateret førstehjælpskursus, klinikforsikring samt Koda-rettigheder til afspilning af musik i klinikken. 

Klinikken ligger i Businesspark Struer, hvor der er gode adgangsforhold. Her under har jeg samlet en del af de kurser og efteruddannelser jeg har taget løbende:

 

Kurser og efteruddanelse

Kurser og uddannelse, f.eks.:
*Øreakupunktur Niveau 3, (Farver og frekvens), underviser Lars Kjeldal
reakupunktur Niveau 2, (puls, traumer mm.) underviser Lars Kjeldal
*Øreakupunktur Niveau 1, (smertelindring), underviser Lars Kjeldal

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
*Posturologi, MasterClass, underviser Lars Kjeldal
*Posturologi, Grundlæggende principper 2, underviser Lars Kjeldal
*Posturologi, Grundlæggende principper 1, underviser Lars Kjeldal
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
*Akupunktur, smertelindring/meridian-balancering, underviser Lars Kjeldal
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
*Lumbale Skader, underviser Jan Lasota
*Sportskadekursus, zoneterapi, Frank Jäger
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
*Førstehjælp+ AED, opdateres hvert 2.år
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
*FDZ – RAB Godkendelse, ’12
*Uddannelsesbevis – ZCD Zoneterapeut, ’12,