Hvad behandles

Hvad behandles?

Hele kroppen hænger sammen

Symptomer der fx. behandles… 

hovedpine, migræne, stress-symptomer, gamle piskesmæld, nakkespændringer, hælspore-symptomer, ondt i hofte, iksias, bækken, kæbespændringer, ond i ryggen, tennisalube, golfarm, frossen skulder, problemer med maven… og en masse andet.. 

Følgende symptom-grupper behandles…

Men dog også andre ubalancer og symptomer i kroppen..

Zone -og Kropsterapi

Zone- og kropsterapi

Via kropsterapi med afsæt i zoneterapi (RAB) + understøttende behandlingsteknikker, for en målrettet behandling til den enkelte – er der mulighed for at ramme en række forskellige symptomer og ubalancer i kroppen – dette uanset om det er mekanisk, funktionelt og/eller noget psykisk, eller måske en kombination af flere symptomer… sådan er det når hele kroppen hænger sammen som én helhed.

Mine teknikker

Zoneterapi er basis, alle de andre mixes efter behov..

Zoneterapi (RAB)

Posturologi

Manuel Kranie Terapi (MKT)

Muskel Energi Terapi (MET)

Meridianbalancering

Øreakupunktur (I) /Smertelindring

Øreakupunktur (II)
/AuriculoTerapi

Øreakupunktur (III)
/ MicroLight

NeuroStabs/Fod Chip/Indlæg

Akupressur

Sådan arbejder jeg…

Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Jeg arbejder ud fra en holistisk grundtanke, og derfor er hele kroppen vigtig for at få behandlingen til at lykkes over tid.

Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og understøttende teknikker, kan der godt gå nogle gange før du oplever store ændring i dit nuværende symptombillede. Det er helt normalt. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Fokusområde:  “symptomer med direkte eller indirekte relation til kraniet”

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut