Hvad behandles

Hvad behandles?

Hvad behandles?

Via kropsterapi med afsæt i zoneterapi (RAB) og understøttende behandlingsteknikker, for en målrettet behandling til den enkelte – er der mulighed for at ramme en række forskellige symptomer og ubalancer i kroppen – dette uanset om det er mekanisk, funktionelt og/eller noget psykisk, eller måske en kombination af flere symptomer… sådan er det når hele kroppen hænger sammen som én helhed.

Følgende symptom-grupper behandles...

Men dog også andre ubalancer og symptomer i kroppen..

Hovedets ubalancer

Mekanikken i balance

Kroppen inden i

Alt det “opgivne”…

Hovedets ubalancer

Hovedpine og migræne

Hovedpine og migræne er der mange der har og behandlingen er ofte en kombination af flere teknikker. Det kan være via manuel kranie terapi og zoneterapi i kombination

Kæbespændringer

Hovedpine og migræne er der mange der har og behandlingen er ofte en kombination af flere teknikker. Det kan være via manuel kranie terapi og zoneterapi i kombination

Stress-symptomer

Stress-symptomer er et kendt "fænomen" og man har haft det - eller kender nogen der har. Zoneterapi og særligt i kombination med øreakupunktur har ofte god effekt på sådanne symptomer.

Denne gruppe af ubalancer findes ofte med afsæt spændinger i kraniet – og ofte hvis anden behandling ikke virker.

Det kan være øjenmuskler, kæbemuskler eller i dit “bid”. Biddet er nemlig en del af psyken, og derfor kan det godt have sat sig, og så skal det løsnes op.

Hos StruerZoneterapi behandles migræne, hovedpine, svimmelhed, “fyldt hoved”, stress-symptomer via kombinationsbehandlinger med udgangspunkt i zoneterapi og understøttende teknikker, f.eks. MKT. (Manuel Kranie Terapi)

Mekanikken i balance

Alle dele af mekanikken hænger sammen i mine behandlinger, så bare fordi du har noget med en skulder eller noget med knæet – kan det sagtens være vi skal finde årsagen et helt andet sted. 

Muskler og sener rundt i kroppen “binder ind i hinanden” og derfor arbejder jeg med hele kroppens sammenhæng og symptomer via zoneterapi + understøttende teknikker

Her er særlig posturologien en vigtig teknik, da op til 80% af ubalancer/Smerter i bevægeapperatet kommer fra de underliggende (dybe) muskler.

Skulder og nakke

Skulder og nakkeproblemer kan stamme fra mange steder i kroppen. Mave, lænd, kæbe, øjne eller skulder. Men det handler om at finde det rigtige sted og behandle derfra

Iskias, lænd, nedre ryg

Iskias/lænde-problemer ser jeg ofte. Og det har stor påvirkning på kroppens funktion. Men problemet kan godt være fra fødder, knæ, psyke eller kranie...

Tennisalbue, golfarm, musearm

Denne gruppe af ubalancer, er der mange der har. Det kan være muskulært, psykisk eller faktiske også noget med din mave der spiller ind. Kroppen hænger sammen.

Virker det ikke?

Jeg har oplevet, at kroppen giver symptomer som tennisalbue, golfarm eller frossen skulder, og så skal vi finde årsagen et helt andet sted...

Kroppen inden i...

Luftveje eller allergi

Har du vejrtrækningsbesvær, allergi eller noget i den retning, kan zoneterapi i kombination med farve-/frekvensterapi have en god effekt over et forløb

Fordøjelse, mave mm.

Mavesmerter, tarmtumlen, hård mave eller andre “mave-problematikker”. Uderlivsproblematikker, hedeture, hård mave, kronisk forstoppelse...

En anden mulighed..

Stress-symptomer og længerevarende stresspåvirkninger kan sætte sig i livskvaliteten - og give symptomer som f.eks. dårlig søvn, migræne, ondt i maven mm.

Få sat gang i maven – eller få styr på tarmene

Symptomer i mave eller underliv kan ofte afhjælpes med zoneterapi – men der skal lidt gange til for det er rigtig godt.

Mavesmerter eller underlivsproblematikker kan ikke testes, ligesom vi kan teste funktionelle ubalancer. Her er TIDEN en faktor, hvorfor vi skal væbne os med tålmodighed.

Alt det andet og "opgivne"...

Hvis vi går fast i “ændringer over tid” og behandlingen ikke flytter noget – eller du kommer til behandling hos StruerZoneterapi, efter du HAR været en del anden behandling, så er det måske tid til, at se på problematikken på en helt anden måde.

Opgivet af andre?

Har du ondt i kroppen som du aldrig har fået løst, og du har fået behandling for det 10-15 gange, og i øvrigt fået at vide at du "skal leve med det" efterfølgende?

Et omvendt alternativ..

Nogle gange kan det være godt at se på kroppen lidt "alternativt" og har du prøvet det meste for din udfordring, kan det være jeg vender det hele på hovedet...

Virker det ikke?

Det kan også være det er noget helt andet end vi tror. Det kan også være en terapi-forhindring der "låser" kroppen, således at behandlingen ikke har den ønskede effekt.

Sådan arbejder jeg…

Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og understøttende teknikker, kan der godt gå nogle gange før du oplever store ændring i dit nuværende symptombillede. Det er helt normalt. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.
På den måde har vi en “arbejdsdiagnose” for dine symptomer, ud fra hele kroppens sammenhæng.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Ændre behandlingen ikke noget efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – og så må vi ændre strategi. Behandling skal ændre noget – det er det vigtigste.

Mit fokusområde er “symptomer med direkte eller indirekte relation til kraniet”

 

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut