Hvad behandles

Hvad behandles?

Kan jeg hjælpe dig?

Eksempler på problematikker og symptomer kan du finde herunder

Behandlingen

Jeg bruger altid zoneterapi i kombination med udvidet øreakupunktur, herunder farve/frekvens- og lysbehandling, posturologi, akupressur og meridianbalancering i mine behandlinger. Zoneterapi er altid med, og de andre andre teknikker tilføjes og understøtter behandlingen alt efter behov. Dette gør at jeg kan tilpasse og justere behandlingen alt efter din situation, dine symptomer og dit forløb under behandlingen, fra gang til gang.

Den kombination af zoneterapi og udvidet øreakupunktur, hvor jeg f.eks. benytter din puls til at finde de bedste behandlingspunker, er mit speciale/min signatur-behandling. Jeg har erfaret, at øreakupunkturen kan understøtte zoneterapien virkelig godt over tid, og kan være meget givtig for en lang række symptomer, f.eks. som dem der er nævnt herunder.

Kontakt mig gerne hvis du vil høre om jeg kan hjælpe dig videre inden du booker din tid.

Mekanikken i balance

ondt i ryggen, iskias eller lænd | skuldersmerter eller ondt i knæet | ondt i fødderne | tennisalbue, padelarm | frossen skulder, golfarm eller øvrig symptomer i mekanikken?

Har du ondt i knæ, ben, lår eller fødder som følge af en skade eller er dit symptom opstået af noget andet – så kan det være du skal prøve ZONETERAPI som behandlingsalternativ til massage eller fysioterapi

Alle dele af mekanikken hænger sammen i mine behandlinger, så bare fordi du har noget med en skulder eller noget med knæet – kan det sagtens være vi skal finde årsagen et helt andet sted. 

Muskler og sener rundt i kroppen “binder ind i hinanden” og derfor arbejder jeg med hele kroppens sammenhæng og symptomer via mine behandlinger.

Så “bare” fordi du har et symptom i arm, albue eller hånd, så er det ikke sikkert jeg kun behandler der. Hele kroppen hænger sammen, hvorfor også f.eks. zoneterapi – der er en helhedsbehandling – kan være et godt alternativ til behandling hos f.eks. massør eller fysioterapi.

Kunde-feedback:

Anni, Struer

Lysken/hofte smerter

 

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre og Jens justerer min højre/venstre side og 4. gang foreslår han, at jeg tager noget ekstra vitaminer og fiskeolie og så  var det faktisk i orden. Jens er virkelig grundig, super god til at lytte og benytter nogle spændende og specielle teknikker. Kan varmt anbefale Struer zoneterapi.

Nelly Korsgaard, Thyholm 
 
Ondt I Foden
 
Nogle få dage før jul, var jeg så uheldig at vrikke om på foden, så jeg fik en slem forstuvning i anklen. Det har jeg haft stort problem med, da jeg ikke kunne tåle at få fodtøj på og havde meget ondt i den.
Hen over julen var det lidt bedre, men da jeg begyndte at arbejde igen efter nytår blev det galt igen ,det gjorde ondt og den hævede op igen.
Så besluttede jeg at få en tid ved Jens. Efter en behandling forsvandt smerterne så jeg kunne gå normal. Og hævelsen forsvandt efter en døgn.
Hermed kan jeg varmt anbefale at få en tid Jens hvis man får problemer med kroppen.
Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.
På dag tre kunne jeg mærke fremgang og på dag 10 var jeg totalt smertefri med 100% funktion både i albue og skuldre. Jeg har ikke kunne hæve mine arme over hovedet uden store smerter i 7 år og nu er det totalt væk.. 100% smertefri! Jeg faktisk lidt målløs og glæder mig til behandling to i næste uge. Så jeg vil virkelig anbefale Jens og Struer Zoneterapi ved kroniske skader i bevægeapparatet.

Hovedets spændinger

Nakke og kæbespændinger | migræne, morgenhovedpine | skulder, nakke eller tandpine | svimmelhed, køresyge, koncentrationsbesvær | fyldt hoved eller tankemylder?

Hovedpine, migræne og virkelig træt når du står op? – Bliver du hurtigt udkørt og mister energien op af dagen? – så kan det være du har et skulder/-nakke problem eller noget med dine kæbemuskler, der gør at du får hovedpine. Det skal vi have kigget på.

Denne type af ubalancer findes ofte med afsæt spændinger i kraniet. Det kan være øjenmuskler, kæbemuskler eller i dit “bid”.

Hos StruerZoneterapi behandler jeg migræne, hovedpine, svimmelhed, “fyldt hoved”, stress-symptomer via kombinationsbehandlinger med udgangspunkt i zoneterapi. Men efter behov får du også 5-punkts-øreakupunktur, øreakupunktur, lys- og frekvensterapi og posturologi.

Det er min erfaring, at rigtig mange symptomer stammer “fejl” i posturologien, som er kroppens muskeltoning.

Kunde-feedback:

Pernille Madsen, Holstebro
 
Migræne Og Hovedpine I 6 År
 
I knap seks år, har jeg døjet med enormt stærke spændingshovedpiner, grænsende til migræner. Hovedpiner som både hæmmede min hverdag enormt meget, som årene er gået er blev stærkere og hyppigere, og jeg har været nødsaget til at tage store mængder smertestillende for at få hverdagen til at fungere bare lidt. Jeg havde hovedpine stort set dagligt, og slemme ture flere gange ugentligt.
Jeg har prøvet alt fra kiropraktor, til fysioterapi og kranio sakral terapi, alt sammen med kun midlertidig effekt.
Jeg opsøgte så Jens for godt en måned siden, lettere desperat og meget skeptisk, ift. om lidt trykken og nogle nåle/magneter skulle kunne hjælpe på problematikken. Her efter fire uger, og fire behandlinger er min skepsis dog gjort umådeligt til skamme.
I løbet af denne måned, har jeg blot haft fire stærke hovedpiner, og enkelte lette hovedpiner.
Jeg har været så overrasket, og virkelig følt en forskel fra første dag.
Udover at mindske mine hovedpiner betydeligt, har Jens også kigget på nogle skulder- og nakkesmerter, som har drillet mig. Disse smerter her Jens ligeledes nedbragt betydeligt.
Jens er både dygtig, lyttende og behagelig at modtage behandling fra. Han er god til at forklare, hvad han ser på, hvad der måske kan ligge til grund for de forskellige smerter, og han er omhyggelig med, ikke at overse noget. Jeg ser frem til mit videre behandlingsforløb hos Jens, og kan klart anbefale, at opsøge ham, hvis man døjer med smerter.
Lone Jespersen, Ulfborg
 
Migræne Og Andre Ubalancer
 
Jeg kom til Jens med et håb om, at han kunne hjælpe mig af med tiltagende spændingsmigræner. Og det må jeg sige at han kunne! Efter få behandlinger, er migrænerene stort set væk.
Der udover har jeg haft daglige smerter i især det ene skulderblad og nogle muskelspændinger i nakke/skulder. Disse smerter/spændinger er blevet ved med at drille, hvilket betød at Jens begyndte at undersøge for ting der kunne stå i vejen behandlingen. Her fandt han en ubalance i luftvejene og foreslog en tur til kiropraktor, da han mistænkte at jeg havde låste ribben. Og ganske rigtig, øverste ribben i begge sider var låst.
Jeg har yderligere døjet med uro i arme og ben om natten. Også her har Jens kunnet skabe balance, så nattesøvnen er reddet!
Jeg er fuldt ud tilfreds med effekten af de behandlinger jeg har modtaget og kan klart anbefale Jens som behandler.
Susie, Aulum
 
Svimmelhed, Nakkespændinger
 

Tog en snak med Jens Ottosen grundet forsat svimmelhed og nakkespændinger. Jens anvendte en kombinationsbehandling med både nåle, magneter og zoneterapi. Det har været yderst effektivt. Efter 3 måneders svimmelhed og spændinger i nakken kan jeg nu både løbe, cykle og svømme uden at være svimmel.

Maveproblematikker - maven i balance

problemer med fordøjelsen | ondt i maven, underliv mm. | stress-symptomer i maven

Har du problemer med maven, fordøjelsen eller andre mavesmerter kan det være du skulle prøve zoneterapi. Zoneterapi kan noget andet end andre behandlingsformer på dette område. 
Få sat gang i maven – eller få styr på tarmene

Stress-symptomer og længerevarende stresspåvirkninger kan sætte sig i livskvaliteten – og give symptomer som f.eks. dårlig søvn, migræne, ondt i maven mm.

Ondt i maven kan dog også være en isoleret “mave-problematik” uanset om det er mavesæk, underliv eller fordøjelsen der driller. “Indvendige” ubalancer og dog lidt svære at mål på, derfor kan det tage lidt tid at få “hul” på problemet.

Mavesmerter, tarmtumlen, hård mave eller andre “mave-problematikker” kan ofte afhjælpes med zoneterapi – men der skal lidt gange til for det er rigtig godt.

Kunde-feedback:

Susie, Aulum
 
Svimmelhed, Nakkespændinger
 

Tog en snak med Jens Ottosen grundet forsat svimmelhed og nakkespændinger. Jens anvendte en kombinationsbehandling med både nåle, magneter og zoneterapi. Det har været yderst effektivt. Efter 3 måneders svimmelhed og spændinger i nakken kan jeg nu både løbe, cykle og svømme uden at være svimmel.

Randi, Holstebro
 
Stress Og Fyldt Hoved
 

Snakkede med Jens om at jeg hele tiden følte mit hoved var fuld, og havde svært ved at overskue min hverdag.
Jens kom hjem til mig og gav mig øreakupunktur, og ja selvom jeg tvivlede på at det kunne have en effekt, så må jeg indrømme at næste gang mit hoved kører rundt, så konsulteres Jens igen.
Fordi hold da op !!
Jeg havde det som om jeg fløj, Alt susede ned af en kælkebakke og jeg havde overblik og overskud og kunne jonglere rundt i mit hoved med mine arbejdsopgaver og mine daglige pligter derhjemme, som jeg plejede at gøre. Jeg følte mig afslappet.
Kan klart anbefale Jens og hans nåle i øret, hvis du føler at du har mistet overblikket og står på kanten af en skrænt.
Jeg kunne mærke det dagligt at det havde haft en effekt, sådan at jeg selv tænkte over, hov – hvor kom det fra det overskud

Andre symptomer - alt hænger sammen

Har du fundet den rigtige årsag til din problematik?  | Spændring i låret, du ikke ved hvad kommer af? | Psykisk traume? | Allergi, udslæt? | Noget helt andet… “uforklarligt” eller flimmer-symptomer?

En række andre symptomer kan være svære at definere, men det kan være du har en behandling der “går i ring”, du er vokset “ud af dit gamle indlæg” eller også har du et psykisk underliggende traume i kroppen der gør, at du fastholdes i dit nuværende symptombillede.

Det kan være du har allergi, vejrtrækningsbesvær, udslæt eller anden ubalance, så kan vi også arbejde med det.

Behandling af denne type symptomer og ubalancer kræver ofte, at jeg benytter farve- og frekvensterapi, for at forsøge at afdække hvor for, dit symptom kommer – og ikke mindst om det også er “årsagsstedet”.

Kunde-feedback:

Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.
På dag tre kunne jeg mærke fremgang og på dag 10 var jeg totalt smertefri med 100% funktion både i albue og skuldre. Jeg har ikke kunne hæve mine arme over hovedet uden store smerter i 7 år og nu er det totalt væk.. 100% smertefri! Jeg faktisk lidt målløs og glæder mig til behandling to i næste uge. Så jeg vil virkelig anbefale Jens og Struer Zoneterapi ved kroniske skader i bevægeapparatet.
Ulrik Normand, Thyholm
Ryg Og Lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”
Ann Marie Kirkegaard, Sevel
 
Smerter 
 
Havde voldsomme smerter op til nytår. Jeg tog kontakt til Jens, som fik mig presset ind allerede dagen efter. En yderst professionel og kompetent behandler.
Han fik mine smerter minimeret med zoneterapi og nåle. Mine varmeste anbefalinger herfra
Nelly Korsgaard, Thyholm 
 
Ondt I Foden
 
Nogle få dage før jul, var jeg så uheldig at vrikke om på foden, så jeg fik en slem forstuvning i anklen. Det har jeg haft stort problem med, da jeg ikke kunne tåle at få fodtøj på og havde meget ondt i den.
Hen over julen var det lidt bedre, men da jeg begyndte at arbejde igen efter nytår blev det galt igen ,det gjorde ondt og den hævede op igen.
Så besluttede jeg at få en tid ved Jens. Efter en behandling forsvandt smerterne så jeg kunne gå normal. Og hævelsen forsvandt efter en døgn.
Hermed kan jeg varmt anbefale at få en tid Jens hvis man får problemer med kroppen.

Hvad gør jeg anderledes?

Jeg ved ikke om jeg gør noget anderledes, jeg gør det på min måde. Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og mine andre teknikker, så kan der godt gå nogle gange før du oplever ændring i dit nuværende symptombillede. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Virker behandlingen ikke efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – eller også virker det ikke på dig. Og så skal du selvfølgelig videre til en anden behandler. Sådan er det.

Du skal gå til behandling der virker for dig. Det er det vigtigste.

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut