vitaminer og kosttilskud

Teknikker

Vitaminer, kostilskud, homøopati mm.

Som Supplement til den individuelle behandling via zoneterapi og understøttende teknikker hos Struer Zoneterapi, anvendes også kostvejledning som en del af den samlede behandling for nogen klienter. 

Nogle behandlingsforløb kan, med afsæt i den enkeltes behov, have brug for tilskud af vitaminer, mineraler eller andre kosttilskud for at understøtte kroppens flow, balance og genopbygning

NB: produkter er frivilligt “tilkøb” til behandling hos StruerZoneterapi. 

Vitaminer og mineraler hos StruerZoneterapi

De produkter Struer Zone- og Kropsterapi har på hylden, er nøje udvalgt til at understøtte kroppen i forhold til de ubalancer og symptomer der ses mest i klinikken.

Kroppen har brug for vitaminer og mineraler for at fungere godt. Og da din krop ikke selv kan danne vitaminer og mineraler, skal du have dem tilført gennem kosten – eller via kosttilskud.

Vitaminer og mineraler giver ikke energi som kulhydrat, protein og fedt, men mangelfuldt indtag af vitaminer og mineraler kan føre til svækkelse, give forskellige symptomer og resultere i sygdom.

Omvendt kan for mange vitaminer og mineraler også være et problem, da visse vitaminer og mineraler ved overdosering kan ophobes i kroppen.

 

Vitaminer inddeles i 2 hovedgrupper:

 1. Vandopløselige vitaminer:  B og C 
 2. Fedtopløselige vitaminer: A, D, E, og K

De mest brugte vitaminer er:

 • C 500 mg. med hyben og citron
 • D Vitamin
 • Omnimin Multi vitamin
 • Mega B-Stress Kompleks
000-facebook-vitamins

Andre kosttilskud

Der er et hav af vitaminer, kosttilskud og så videre på markedet – og derfor kan det være svært at vælge hvad man skal have fat i.

 

For at hjælpe dig, har klinikken udvalgte produkter på lager som er de der benyttes mest i forhold til behandlingsforløb i klinikken.

De mest brugte “andre kosttilskud” er

 • magnesium
 • symbioflor
 • Urtepensil
 • BioStrath Dråber 
 •  

Det kan være mange forskellige typer at “andre kosttilskud” og mange af de produkter klinikken har hjemme på hylden er “special-varer” og er fagligt udvalgt til at understøtte behandlingen over tid.

StruerZoneterapi anbefaler altid, at du tager det, der passer til dit eget behov, så du er sikker på, at du får optimal udbytte

000-mineraler
000-andre kosttilskud

Homøopati er også en mulighed

Homøopati er en behandling med naturmedicin brugt som supplement til igangværende behandlingsforløb

Behandlingsformen er 200 år gammel og af tysk oprindelse. Den baserer sig på behandling af årsagen til lidelsen. Symptomet (sygdommen) viser ikke selve lidelsens årsag.

Homøopatisk behandling følges derfor altid af grundig diagnosticering. Homøopatien virker ved at den fortyndede tinktur igangsætter kroppens eget immunforsvar og er uden bivirkninger.

*Grundlæggende om kosttilskud mm.

Som forhandler/terapeut må klinikken ikke reklamere med, at et kosttilskud kan forebygge, lindre eller gavne sygdomme og symptomer. Som forbruger kan du derfor ikke læse på pakningen eller nettet, at et kosttilskud virker på sygdomme. 

Dog er det tilladt at anføre en såkaldt fysiologisk indikation, såfremt producenten kan dokumentere denne. 

At kosttilskud ikke må tilskrives en medicinsk virkning er en juridisk beslutning og har ikke noget at gøre med, om kosttilskuddet virker eller ej. 

En del kosttilskud har således veldokumenterede medicinske effekter. Selv om undersøgelser dokumenterer, at et kosttilskud hjælper på en sygdom, er det imidlertid ikke tilladt at angive dette i markedsføringen. (*reference-link)

Mine teknikker

Zoneterapi er basis, alle de andre mixes efter behov..

Zoneterapi (RAB)

Posturologi

Manuel Kranie Terapi (MKT)

Puls Diagnose

Tunge Diagnose

Muskel Energi Terapi (MET)

Øreakupunktur (I) /Smertelindring

Øreakupunktur (II)
/AuriculoTerapi

MicroLight / AuriculoTerapi 2

NeuroStabs/Fod Chip/Indlæg

Meridianbalancering

Akupressur