Kroppen inden i

Hvad behandles?

> Kroppen inden i

Symptomer kunne være:
> luftvejsproblematikker, fordøjelse, maveproblemer, allergi, ondt i maven, underlivssmerter, stress-symptomer

Symptomer i mave eller underliv kan ofte afhjælpes med zoneterapi – men der skal lidt gange til for det er rigtig godt.

Mavesmerter eller underlivsproblematikker kan ikke testes, ligesom vi kan teste funktionelle ubalancer. 

Her er TIDEN en faktor, hvorfor vi skal væbne os med tålmodighed.

Behandling kan også være fordøjelsesproblematikker, hormonelle ubalancer og andre ubalancer med relation til “nedre mave”.

Fordøjelse, mave mm.

Mavesmerter, tarmtumlen, hård mave eller andre “mave-problematikker”. Underlivsproblematikker, hedeture, hård mave, kronisk forstoppelse...

Luftveje eller allergi

Har du vejrtrækningsbesvær, allergi eller noget i den retning, kan zoneterapi i kombination med farve-/frekvensterapi have en god effekt over et forløb

En anden mulighed - stress symptomer

Stress-symptomer og længerevarende stresspåvirkninger kan sætte sig i livskvaliteten - og give symptomer som f.eks. dårlig søvn, migræne, ondt i maven mm.

Fødevare intolerence

En anden "skjult" ubalance i kroppens indvendige system, kan være en fødevareintolerence, hvor du ikke ved at du har det. Dette kan skabe ubalance i mave og fordøjelse

Andre siger - klient feedback

Karin Haagaard, Humlum
Kraftig Hoste Og Hæshed
 

Jeg havde i over to uger døjet med kraftig hoste og hæshed, inden jeg fik en enkelt behandling af Jens. Jeg havde været hos lægen og fået medicin mod asamtisk bronkitisk.
Samme nat mærkede forskellen da jeg sov tung og godt, uden at vågne. Dagen efter havde jeg ikke længere brug for min medicin mere, og der var klar en stor forandring i både hosten og på min stemme.

Pia Ejlertsen, Holstebro
Bi Og Kæbe Hule Betændelse
 

Har i ca. 20 år døjet med bi og kæbe hule betændelse. De seneste år op til 2 gange årligt med en varighed på 8 uger med flere pencelin kure og daglige smertestillende.
Har nu fået 4 behandlinger hos Jens. Nåle, magneter og lidt zoneterapi. Allerede 1.gang var der en mærkbar forbedring. Har nu fået 4 behandlinger og mærker en markant ændring. Har energi og overskud igen og er fri for smerter. Jeg vil varmt anbefale Struer Zoneterapi. Jeg er blevet mødt/hørt og behandlet meget kompetent og med effect.

.

Randi Liebetrau Poulsen, Holstebro
Bihulebetændelse Og Hoste I Mange År
 

Jeg kan kun anbefale Jens og hans magiske fingre og viden. Jeg har i mange mange år døjet med bihulebetændelse og følgerne deraf. Været på penicillin flere gange om året pga. det. Efter at have modtaget én behandlig af Jens kom er “hul på bihulerne” og alt betændelse kunne snyes ud. Det var fantastisk. Dem der kender mig har kommenteret at hold da op hvad har du gjort siden du ikke døjer med det mere. Jeg siger det er Jens’ skyld.
Jeg nævnte også for Jens at jeg i mange mange år har hostet og rømmet mig og følt jeg har været ved at drukne i slim. Hvilket resulterede i han endte mig en mail med nogle beskrivelser af symptomer udfra et produkt han havde kendskab til. Jeg var MEGET skeptisk. For røntgenbilleder og diverse produkter fra apoteket havde ikke givet en løsning eller afhjulpet problemet.
Meeen igen jeg var også villig til næsten alt. 1 lille skefuld af det produkt som Jens anbefalede kunne jeg allerede mærke en forskel på efter 10 minutter. Jeg vil ikke kvie mig for ikke at kontakte Jens igen hvis der opstår noget igen af en eller anden art. Jens ved hvad han har med at gøre og tager sig tid til at lytte og undersøge. Jeg kan kun anbefale Jens hvis du går og døjer med et eller andet.

Videoer om kroppen inden i

Følgende symptom-grupper behandles…

Men dog også andre ubalancer og symptomer i kroppen..

Sådan arbejder jeg…

Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og understøttende teknikker, kan der godt gå nogle gange før du oplever store ændring i dit nuværende symptombillede. Det er helt normalt. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.
På den måde har vi en “arbejdsdiagnose” for dine symptomer, ud fra hele kroppens sammenhæng med afsæt i netop din historik.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Ændre behandlingen ikke noget efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – og så må vi ændre strategi, men vi skal også være tålmodige for mange ting kan spille ind.

Fokusområde:  “symptomer med direkte eller indirekte relation til kraniet”

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut