Mekanikken i balance

Hvad behandles?

> Mekanik i balance

Symptomer kunne være:
> frossen skulder, golfarm, tennisalbue, nakke, ryg, bækken, iskias, knæ… “alt i mekanik og bevægelse”

🏌️‍♂️ Nakke, kæbe og skulder kan være i sammenhæng 👉  Ømme ribben kan også komme fra kraniet.

Symptomer kunne være

  • frossen skulder
  • golfarm
  • tennisalbue
  • nakke
  • ryg
  • bækken
  • iskias
  • knæ
  • “flyver-smerter” rundt i kroppen der kommer og går
  • ømme ribben
600x600-MEKANIK

Jens har hjulpet mig så meget 😀Jeg har i de sidste 2-3 år døjet med mit bækken gik af led, trods behandlinger hos fysioterapeut, ostiopat og massør

Jens har hjulpet mig af med smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger, som bare har vokset sig større gennem de seneste 10 år. Tak.

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre

Behandling - hvad kan vi gøre?

Alle dele af mekanikken hænger sammen i mine behandlinger, så bare fordi du har noget med en skulder eller noget med knæet – kan det sagtens være vi skal finde årsagen et helt andet sted. 

Muskler og sener rundt i kroppen “binder ind i hinanden” og derfor arbejder jeg med hele kroppens sammenhæng og symptomer via zoneterapi + understøttende teknikker

Her er særlig posturologien en vigtig teknik, da op til 80% af ubalancer/Smerter i bevægeapperatet kommer fra de underliggende (dybe) muskler.

Skulder og nakke

Skulder og nakkeproblemer kan stamme fra mange steder i kroppen. Mave, lænd, kæbe, øjne eller skulder. Men det handler om at finde det rigtige sted og behandle derfra

Iskias, lænd, nedre ryg

Iskias/lænde-problemer ser jeg ofte. Og det har stor påvirkning på kroppens funktion. Men problemet kan godt være fra fødder, knæ, psyke eller kranie...

Tennisalbue, golfarm, musearm

Denne gruppe af ubalancer, er der mange der har. Det kan være muskulært, psykisk eller faktiske også noget med din mave der spiller ind. Kroppen hænger sammen.

Virker det ikke?

Jeg har oplevet, at kroppen giver symptomer som tennisalbue, golfarm eller frossen skulder, og så skal vi finde årsagen et helt andet sted...

Andre siger - klient feedback

Camilla Skovgaard Andersen, Holstebro
Bækken-Problematik 
 
Jens har hjulpet mig så meget 😀Jeg har i de sidste 2-3 år døjet med mit bækken gik af led, trods behandlinger hos fysioterapeut, ostiopat og massør har ingen kunne få det til at stoppe FØR Jens, Han tjekkede min krop igennem hvor jeg gennem alle behandlinger følte mig god tilpas og med en behandler med store og bred kompetencer. 
Jens ser tingene fra en anden vinkel hvilket gjorde vi fandt nogle andre veje at gå, og her efter 3 behandlinger hvor jeg som supplement har taget de kosttilskud som Jens har anbefalet har mit bækken ikke bøvlet sønderligt og jeg er topmotiveret til at begynde en langsom genoptræning af musklerne som kan styrke min ryg endnu mere, Jeg vil til enhver tid anbefale Jens og ved hvor jeg vil tage hen hvis min krop begynder at drille igen 🤩 Tak for hjælpen🥳
Anni, Struer

Lysken/hofte smerter

 

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre og Jens justerer min højre/venstre side og 4. gang foreslår han, at jeg tager noget ekstra vitaminer og fiskeolie og så  var det faktisk i orden. Jens er virkelig grundig, super god til at lytte og benytter nogle spændende og specielle teknikker. Kan varmt anbefale Struer zoneterapi.

Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.
På dag tre kunne jeg mærke fremgang og på dag 10 var jeg totalt smertefri med 100% funktion både i albue og skuldre. Jeg har ikke kunne hæve mine arme over hovedet uden store smerter i 7 år og nu er det totalt væk.. 100% smertefri! Jeg faktisk lidt målløs og glæder mig til behandling to i næste uge. Så jeg vil virkelig anbefale Jens og Struer Zoneterapi ved kroniske skader i bevægeapparatet.
Ulrik Normand, Thyholm
Ryg Og Lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”

Videoer om mekanikken i balance

Sådan arbejder jeg…

Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Jeg arbejder ud fra en holistisk grundtanke, og derfor er hele kroppen vigtig for at få behandlingen til at lykkes over tid.

Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi og understøttende teknikker, kan der godt gå nogle gange før du oplever store ændring i dit nuværende symptombillede. Det er helt normalt. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg siger altid, at man skal regne med 3-4 behandling i snit, for at se hvordan behandlingen ændre på symptomerne.

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut (RAB)