andre ubalancer

Hvad behandles?

Alt det andet - de "opgivne"

Symptomer kunne være:
> svimmelhed, piskesmæld, tinnitus, indre uro, langvarig stress eller noget “du lever med” og som ikke går væk.

Behandling der ikke flytter noget over tid, kan sagtens være fordi vi behandler det forkerte sted…

Jeg oplever, at en del klienter kommer til StruerZoneterapi, når de HAR prøvet en masse/en del andre dygtige behandlere, men resultaterne udebliver.

Det kan også være jeg selv har en klient hvor effekten/ændringerne udebliver og så er det vi må skifte strategi og gå tilbage og undersøge.. ER vi det rigtige sted?

Hvis behandling ikke ændre nok/noget kan det være der er tale om “terapi-forhindringer” underliggende i kroppen. Så skal vi have løsnet dette op før der er effekt…

Opgivet af andre?

Har du ondt i kroppen som du aldrig har fået løst, og du har fået behandling for det 10-15 gange, og i øvrigt fået at vide at du "skal leve med det" efterfølgende?

Et omvendt alternativ..

Nogle gange kan det være godt at se på kroppen lidt "alternativt" og har du prøvet det meste for din udfordring, kan det være jeg vender det hele på hovedet.
Hvis 5 andre behandlere har tjekket din skulder, og den ikke "fejler noget" kan det være jeg gør noget andet.

Virker det ikke?

Det kan også være det er noget helt andet end vi tror. Det kan også være en terapi-forhindring der "låser" kroppen, således at behandlingen ikke har den ønskede effekt.

Terapi forhindring eller traume

I arbejdet med hele kroppens sammenhæng, ud fra symptomer der har være i kroppen længe, kan det være tidligere traumer spiller ind. Dette kan være både fysisk eller psykisk, eller fra et piskesmæld eller andet.

Andre siger - klient feedback

Lene Nordborg, Holstebro,
smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger
 
Jeg tror ikke på mirakler – men jeg tror på Jens!
Jens har hjulpet mig af med smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger, som bare har vokset sig større gennem de seneste 10 år.
Tak.

🙂

Camilla Skovgaard Andersen, Holstebro
Bækken-Problematik 
 
Jens har hjulpet mig så meget 😀Jeg har i de sidste 2-3 år døjet med mit bækken gik af led, trods behandlinger hos fysioterapeut, ostiopat og massør har ingen kunne få det til at stoppe FØR Jens, Han tjekkede min krop igennem hvor jeg gennem alle behandlinger følte mig god tilpas og med en behandler med store og bred kompetencer. 
Jens ser tingene fra en anden vinkel hvilket gjorde vi fandt nogle andre veje at gå, og her efter 3 behandlinger hvor jeg som supplement har taget de kosttilskud som Jens har anbefalet har mit bækken ikke bøvlet sønderligt og jeg er topmotiveret til at begynde en langsom genoptræning af musklerne som kan styrke min ryg endnu mere, Jeg vil til enhver tid anbefale Jens og ved hvor jeg vil tage hen hvis min krop begynder at drille igen 🤩 Tak for hjælpen🥳
Anna Helena, Rettrup/Skive
 Søvn og kæbespændinger mm.
 

Meget rådgivning og behandlingsformer har jeg fået igennem årerne, dog uden virkning, på den bagvedliggende årsag, af mine problematiske smerte i hoved/kæbe. Efter år med kroniske smerte i hoved, øjne og kæbe, efter en ulykke flere år tilbage, startet jeg her i august ved Jens. Dog af en anden årsag, min søvn.

 

Jens har lavet flere af sine forskellige behandlinger på mig, og har gjort alt for at jeg skulle få det bedre, så han har taget alle sine metoder i brug, hvilket har reguleret på flere parameter. Jeg havde fået en diskusprolaps i sommers, der har gjort at jeg ikke kunne dyrke sport på det niveau jeg plejer, hvilket efter nogle få behandlinger gik helt væk, hvilket er fænomenalt, da jeg havde forventet at skulle være uden sport det næste års tid.

 

Efter flere behandlinger med lysterapi og nåle, var der dog stadig ingen virkning på min søvn.. Men efter Jens benyttede manuel Kranie Terapi, har han løsnede et gammel traume der sad i mit kæbeparti, hvilket har gjort at jeg havde kronisk ondt i hoved, kæbe og øjne, som jeg egentlig havde vænnet mig til. At vågne op dagen efter, uden smerte i kæbe, hoved eller øjne troede jeg aldrig at jeg skulle opleve igen.

 

Jeg er så taknemmelig at jeg fandt Jens, og jeg går forsat til behandling ved ham, fordi han er så dygtig. Jeg er så taknemmelig for de behandlinger jeg har fået, og det Jens har gjort for mig på få måneder, har læger, eksperter og andre rådgiver ikke været i nærheden af. Så tusind tak Jens 🙂

Videoer om "andre ubalancer"

Følgende symptom-grupper behandles…

Men dog også andre ubalancer og symptomer i kroppen..

Sådan arbejder jeg…

Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi (RAB) og understøttende teknikker, kan der godt gå nogle gange før du oplever store ændring i dit nuværende symptombillede. Det er helt normalt. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg går meget op i, at hjælpe dig med dine symptomer ved at aflæse hele kroppens sammenhæng, og på den måde finde den “egentlige årsag” til det du kommer med – og den er ikke nødvendigvis der hvor du oplever smerte eller symptomer.
På den måde har vi en “arbejdsdiagnose” for dine symptomer, ud fra hele kroppens sammenhæng med afsæt i netop din historik.

Sidst men ikke mindst – behandling skal ændre noget. Ændre behandlingen ikke noget efter 3-4 gange, så er det min erfaring at vi har overset noget – og så må vi ændre strategi, men vi skal også være tålmodige for mange ting kan spille ind.

Fokusområde:  “symptomer med direkte eller indirekte relation til kraniet”

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut