andre ubalancer

Hvad behandles?

Alt det andet - de "opgivne"

> Noget du lever med, fx. kæbespændinger, migræne, ondt i nakke, svimmelhed, senfølger af piskesmæld, indre uro, langvarig stress – eller andet som du får behandling for, men som ikke rigtig går væk.

Man skal ikke altid "nøjes"...

Man skal ikke altid lade sig slå ud af gamle skader, eller “man lever med” og som blive ved med at forstyrre hverdagen.👇
 
Via undersøgelse, samtale under behandling, terapi og et par behandlinger kan det være vi SAMMEN kommer ind på noget som “du faktisk havde glemt” du havde været ude for..
 
Det kan være vrid, gamle piskesmæld, træk i benet, styrt, traumer, operationer, stress-symptomer..
 
“Men det er jo gammelt” eller “jeg troede ikke det betød noget” …   ALT tæller. 🙏
.
 

En gammel ubalance eller “skade” er ikke klaret med 2-3 behandlinger da kroppen har fundet andre veje for at rette på denne skævhed i niveauer som: 

✅nerver
✅muskler
✅impulser
✅posturologi
✅psyke og livskvalitet
 

Det er simpelt. Faktisk.
-Kropppen tilpasser sig for at overleve.
 
💀KÆBE 🧠KRANIE = FØRST.
Så resten af kroppen 🙆
 
600x600-HOLISTISKE TEERAPI

Terapi forhindringer eller forkert sted?

Behandling der ikke flytter noget over tid, kan sagtens være fordi vi behandler det forkerte sted…

  • Jeg oplever, at en del klienter kommer til StruerZoneterapi, når de HAR prøvet en masse/en del andre dygtige behandlere, men resultaterne udebliver.
  • Det kan også være jeg selv har en klient hvor effekten/ændringerne udebliver og så er det vi må skifte strategi og gå tilbage og undersøge.. 
    ER vi det rigtige sted?
  • Hvis behandling ikke ændre nok/noget kan det være der er tale om “terapi-forhindringer” underliggende i kroppen. Så skal vi have løsnet dette op før der er effekt…
600x600-COLLAGE INFO 2
Jeg har nu fået behandling hos Jens i ca 1 1/2 mdr, og vil gerne udtrykke min store tilfredshed.
Har i fire år levet med kroniske smerter og ubehag efter piskesmæld i nakke og lænd.
Jens har anvendt flere forskellige teknikker, bl.a. arbejdet meget med min kæbe og kranie – hvilket jeg tror er årsagen til at den konstante trykken i mit hoved er blevet meget bedre, en følelse af mere luft/klarhed i hovedet.
Da jeg startede ved Jens, var det for at få hjælp til meget kraftige menstruationssmerter, hovedpine og ondt i mave/ solar plexus uden nogen specifik grund.
Nu har jeg langt mindre ondt, når jeg har menstruation og jeg bruger stort set ikke smertestillende længere mod smerterne og ingen hovedpine (i hvert fald ikke uden grund😉) og jeg har ikke ondt i maven længere.

.

Efter år med kroniske smerte i hoved, øjne og kæbe, efter en ulykke flere år tilbage, startet jeg her i august ved Jens.de længere mod smerterne og ingen hovedpine (i hvert fald ikke uden grund😉) og jeg har ikke ondt i maven længere…
… han løsnede et gammel traume der sad i mit kæbeparti, hvilket har gjort at jeg havde kronisk ondt i hoved, kæbe og øjne, som jeg egentlig havde vænnet mig til.

.

Virker det ikke?

Det kan også være det er noget helt andet end vi tror. Det kan også være en terapi-forhindring der "låser" kroppen, således at behandlingen ikke har den ønskede effekt.

Opgivet af andre?

Har du ondt i kroppen som du aldrig har fået løst, og du har fået behandling for det 10-15 gange, og i øvrigt fået at vide at du "skal leve med det" efterfølgende?

Terapi forhindring eller traume

I arbejdet med hele kroppens sammenhæng, ud fra symptomer der har være i kroppen længe, kan det være tidligere traumer spiller ind. Dette kan være både fysisk eller psykisk, eller fra et piskesmæld eller andet.

Andre siger - klient feedback

Lene Nordborg, Holstebro,
smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger
 
Jeg tror ikke på mirakler – men jeg tror på Jens!
Jens har hjulpet mig af med smerter i fødder, ankler, ben, hofter og kæbespændinger, som bare har vokset sig større gennem de seneste 10 år.
Tak.

🙂

Camilla Skovgaard Andersen, Holstebro
Bækken-Problematik 
 
Jens har hjulpet mig så meget 😀Jeg har i de sidste 2-3 år døjet med mit bækken gik af led, trods behandlinger hos fysioterapeut, ostiopat og massør har ingen kunne få det til at stoppe FØR Jens, Han tjekkede min krop igennem hvor jeg gennem alle behandlinger følte mig god tilpas og med en behandler med store og bred kompetencer. 
Jens ser tingene fra en anden vinkel hvilket gjorde vi fandt nogle andre veje at gå, og her efter 3 behandlinger hvor jeg som supplement har taget de kosttilskud som Jens har anbefalet har mit bækken ikke bøvlet sønderligt og jeg er topmotiveret til at begynde en langsom genoptræning af musklerne som kan styrke min ryg endnu mere, Jeg vil til enhver tid anbefale Jens og ved hvor jeg vil tage hen hvis min krop begynder at drille igen 🤩 Tak for hjælpen🥳
Anna Helena, Rettrup/Skive
 Søvn og kæbespændinger mm.
 

Meget rådgivning og behandlingsformer har jeg fået igennem årerne, dog uden virkning, på den bagvedliggende årsag, af mine problematiske smerte i hoved/kæbe. Efter år med kroniske smerte i hoved, øjne og kæbe, efter en ulykke flere år tilbage, startet jeg her i august ved Jens. Dog af en anden årsag, min søvn.

 

Jens har lavet flere af sine forskellige behandlinger på mig, og har gjort alt for at jeg skulle få det bedre, så han har taget alle sine metoder i brug, hvilket har reguleret på flere parameter. Jeg havde fået en diskusprolaps i sommers, der har gjort at jeg ikke kunne dyrke sport på det niveau jeg plejer, hvilket efter nogle få behandlinger gik helt væk, hvilket er fænomenalt, da jeg havde forventet at skulle være uden sport det næste års tid.

 

Efter flere behandlinger med lysterapi og nåle, var der dog stadig ingen virkning på min søvn.. Men efter Jens benyttede manuel Kranie Terapi, har han løsnede et gammel traume der sad i mit kæbeparti, hvilket har gjort at jeg havde kronisk ondt i hoved, kæbe og øjne, som jeg egentlig havde vænnet mig til. At vågne op dagen efter, uden smerte i kæbe, hoved eller øjne troede jeg aldrig at jeg skulle opleve igen.

 

Jeg er så taknemmelig at jeg fandt Jens, og jeg går forsat til behandling ved ham, fordi han er så dygtig. Jeg er så taknemmelig for de behandlinger jeg har fået, og det Jens har gjort for mig på få måneder, har læger, eksperter og andre rådgiver ikke været i nærheden af. Så tusind tak Jens 🙂

Videoer om "andre ubalancer"

Sådan arbejder jeg…

Når jeg behandler sætter jeg fokus på hele kroppens sammenhæng, og ikke kun dit umiddelbare symptom. Jeg arbejder ud fra en holistisk grundtanke, og derfor er hele kroppen vigtig for at få behandlingen til at lykkes over tid.

Dit symptom kan godt være lokalt, f.eks. ondt i en skulder eller ondt i ryg/iskias – men i langt de fleste tilfælde erfarer jeg, at symptomet er udtryk for en ubalance et andet sted i kroppen, både på fysisk og/eller psykisk niveau.

Da jeg arbejder med hele kroppens sammenhæng, med afsæt i zoneterapi og understøttende teknikker, kan der godt gå nogle gange før du oplever store ændring i dit nuværende symptombillede. Det er helt normalt. Kroppen skal ofte bruge nogle gange for at tilpasse sig behandlingen – ligesom jeg justerer fra gang til gang, efter hvad du fortæller der er sket siden sidst.

Jeg siger altid, at man skal regne med 3-4 behandling i snit, for at se hvordan behandlingen ændre på symptomerne.

Jens Ottosen
Behandler | Zoneterapeut (RAB)