teen

Hvad behandles ?

Børn og unge, Teens, 13-17 år

Symptomer kunne være:
> ondt i maven, stress-symptomer, migræne, hovedpine, nakkespændringer, kæbespændringer, søvnforstyrrelser mm.

Behandling af børn og unge, 13-17 år

Behandling af børn og unge kan godt være lidt en udfordring…

Særligt fordi nogle af dem kan have svært ved at sætte helt ord på, hvad det er der gør ondt, eller hvor de mærker noget – og ikke mindst “hvad de mærker”

Det kan også være de døjer med stress-symptomer, og det kan være endnu mere svært for dem at sætte ord på – men det forhindre ikke nødvendigvis behandling

Der behandles også yngre børn, i alderen 8-10 år eller yngre
Kontakt klinikken for yderligere omkring dette

Børn, unge og stress-symptomer

… dem ser og hører jeg en del til. Denne gruppe af børn og unge kan være trykkede i skolen, de har ondt “inden i” men ikke noget der kan “måles” eller de har symptomer på smerter – men det er svært at få behandling til at give effekt…

Lige som hos de voksne vil jeg undersøge klienten grundigt og høre til historikken, og hvordan barnet oplever “symptomerne” – det bedste vi nu kan, for nogle børn og unge kan ikke sætte ord på. Og så klarer vi os uden… 

Børn og unge kan, helt lige som voksne sagtens få stress-symptomer som kan give udfordringer i hverdagen.

Hvordan?…

Først kan det være relevant at jeres barn/unge har været ved lægen og er blevet undersøgt.

Når I så kommer til behandling hos StruerZoneterapi, så ser jeg på hele kroppens sammenhæng, både fysisk og psykisk. 

Der er nogle grænseområder, hvor lægerne ikke kan måle – men hvor vi godt kan behandle alligevel.

Her benytter jeg zoneterapi i kombination med puls, øremagneter, lys og andre teknikker som er ganske fine til aldersgruppen.

Primære symptomer hos børn og unge

 • Migræne, hovedpine, 
 • Stress-symptomer
 • Kvalme der er uforklarlig
 • Træt og energiforladt (det mærkes sådan..)
 • Kroniske nakkesmerter
 • Ondt i ryggen
 • Koncentrationsbesvær
 • Lys og lydfølsom
 • Ondt i iskias eller hofte “inden i”
 • Smerter i muskler ved bevægelse/motion
 •  
 • Barnet er “opgivet” og I har prøvet en masse forskelligt uden den helt store effekt…

Et sted at starte..

Jeg oplever, at en del børn og unge har “Terapi-forhindringer” som gør, at “anden behandling ikke virker” og det vil for en lang række børn og unge, være det første jeg tjekker efter.

Helt lige som voksne, kan børn og unge (10-15 år, men også lidt yngre) sagtens have en blokering der gør, at behandling med massage, zoneterapi, akupunktur mm., ikke har den ønskede effekt. Dette kaldes “terapi-forhindringer”

Det kan være fysisk – men det kan også sagtens være psykisk. Særligt ved børn med langvarige stress-symptomer eller ved “de opgivne børn”, kan der ligge en forhindring der fastholder dem, og det kan være svært at få dem flyttet.

Kranie, psyke og behandling

Ligesom hos voksne, har jeg hos børn og unge særligt fokus på symptomer med afsæt i hovedet…

Her til er kombinationen af øreakupunktur (uden nåle) og zoneterapi en vigtig kombination, da det giver mulighed for at arbejde med kroppens dybere lag for at få effekt over tid.

Symptomerne KAN komme fra kraniet, men det kan også sagtens give udslag andre steder i kroppen. Det kan være ryggen, iskias, knæ eller i forbindelse med bevægelse.

Til behandlingen kan det også være jeg benytter “Manuel Kranie Terapi” der mindre lidt om Kranio-Sakral-Terapi. Denne teknik har jeg erfaret, giver mulighed for, at skabe mere flow for zoneterapi og øreakupunktur mm. 

Dette netop fordi, at psyken godt kan have sat sig i kraniet eller i kæben og så skal vi have den del med også… 

Susanne, Hurup
Datter med smerter i knæ
 
Mit datter Lea er pt i behandling hos Jens pga smerter i hendes knæ. Hun spiller meget håndbold og det påvirker hende når hun spiller. Vi blev anbefalet af en veninde, som selv får behandling hos Jens og som er meget glad for det.
Jens er meget grundig og lydhør. Man får den helt klare opfattelse, at han vil gøre alt for at kunne hjælpe. Lea har været af sted nogle gange og hun kan mærke en væsentlig forskel. Smerterne er ikke forsvundet, men de er helt klart blevet bedre. Lea fortsætter behandlingen og håber at smerterne går væk.
Vi vil helt klart anbefale et besøg hos Jens til andre. Han er utrolig dygtig og kompetent i sit arbejde. Vi føler os i helt trygge hænder og bliver også lidt klogere på egen krop.
Albert Og Mor, Holstebro
Hovedpine Hos 10 Årig
 

Min dreng på 10 år har igennem længere tid klaget over hovedpine. Lægen konsulteret, men ingen resultat der kunne bruges til noget.
Så blev Struer Zoneterapi kontaktet, og vi kørte til behandling af Albert. Behandlingen hedder Auriculo-behandling med magneter på øret, oversat til dansk Øreakupunktur og zoneterapi.
Det er nu 5 uger siden, og ikke én eneste gang har Albert nævnt ordet hovedpine eller andre symptomer på optræk til noget.
Jens forståede at forklare grundigt og vise på billeder hvad han gjorde ved Albert så han var tryg ved behandlingen.

Familien Kvisgaard
Smerter/Ubehag I Lænd Og Ryg
 

Vores søn havde spændinger i lænd og ryg og med et stort ungdomsstævne lige om hjørnet måtte vi gøre noget. Vi sendte en besked til Jens, og han ringede hurtigt tilbage. 

Vores søn fik en behandling med smertelindrende akupunktur. Han sprang nærmest af briksen efter behandlingen og var et stort smil. Det var næsten sin at knipse med fingrene så hurtigt virkede smertelindringen. Jens er der 100 procent for den, han behandler, og han var super god til at svare på alle sønnens nysgerrige spørgsmål.