zoneterapi behandling struer

Struer Zoneterapi.dk | Holistisk Terapi

Symptomer der f.eks. behandles:

Særligt fokus

Mit fokusområde er “Symptomer med afsæt i kraniet”. 

Rigtig mange mennesker har ubalancer og smerter i kroppen, og en del af dette kan spores til kraniet, hvor fra symptomerne udspringer – eller kraniet har en underliggende ubalance der gør, at der opleves symptomer et andet sted. 

Jeg oplever, at rigtig mange klienter ikke ved hvorfra deres symptom kommer, udover at de har ondt.

Jeg oplever også mange klienter som kommer til mig efter de har prøvet “en del anden behandling” uden resultat….

– Mit fokus ligger på symptomer der udspringer fra kraniet både direkte og indirekte, og det kan faktisk være rigtig mange typer af ubalancer…

Hele kroppen hænger sammen

Jeg betragter hele kroppen som én sammenhæng, og behandler ud fra hvordan symptomer giver ubalancer i hele kroppen og ikke kun der hvor du mærker det. Det er en “helhedsbehandling med ændringer over tid”.

Jeg bruger zoneterapi samt understøttende teknikker som posturologi, manuel kranie terapi, øreakupunktur, herunder farve/frekvens- og lysbehandling i mine behandlinger, alt efter behov for den enkelte. Alt kan mixes sammen med zoneterapien.

Denne kombination af behandlingsteknikker åbner for et utal af behandlingsmuligheder med fokus på individuel tilpasning, og justering fra gang til gang. 

Jeg har erfaret, at mine andre teknikker kan understøtte zoneterapien og kan være meget givtig for en lang række symptomer, f.eks. som dem der er nævnt her over. Men det kan også være andre symptomer…

Kontakt mig gerne hvis du vil høre om jeg kan hjælpe dig videre inden du booker tid til behandling

+ 1

tilbagemeldinger fra
tidligere og nuværende klienter

læs tilbagemeldinger før du booker tid. Måske kan du finde inspiration til din situation

Andre siger f.eks….

Ann Marie Kirkegaard, Sevel
 Smerter 
 
Havde voldsomme smerter op til nytår. Jeg tog kontakt til Jens, som fik mig presset ind allerede dagen efter. En yderst professionel og kompetent behandler.
Han fik mine smerter minimeret med zoneterapi og nåle. Mine varmeste anbefalinger herfra

Anni, Struer – 
Lysken/hofte smerter

 

Kom til Jens fordi jeg havde varierende smerter, som hele tiden flyttede sig ml. lysken, hofter og lår. Allerede ved 2. og  3. behandling er smerterne noget mindre og Jens justerer min højre/venstre side og 4. gang foreslår han, at jeg tager noget ekstra vitaminer og fiskeolie og så  var det faktisk i orden. Jens er virkelig grundig, super god til at lytte og benytter nogle spændende og specielle teknikker. Kan varmt anbefale Struer zoneterapi.

Ulrik Normand, Thyholm
Ryg Og Lænd 
 
“Jeg kom til Jens med ondt i ryggen. Igennem flere år har jeg haft konstante smerter i ryggen, som tager til i perioder. Jens har med behandlingen fået løsnet op i mine rygmuskler, som i lang tid har været stenhårde. Det er en stor lettelse, at rygsmerterne langt om længe begynder at aftage! Jeg vil helt sikkert anbefale Jens, som udover at hjælpe med mine skavanker også er en flink fyr. :)”
Lars Mikkelsen, Hjerm
Albue Og Ryg
 
Efter en hårdt militær liv med masser af skader og slitage på bevægeapparatet, søgte jeg hjælp ved Jens til en tennisalbue gennem 3 mdr, hvor ingen behandling har hjulpet, og en 7 årig gammel skulderskade, jeg har fået en masse behandling for på sygehus og ved fysioterapeut uden forbedring, bestilte jeg en tid.
En fin første behandling, med en god forklaring på hvad der ville ske efterfølgende, gav store resultater.
På dag tre kunne jeg mærke fremgang og på dag 10 var jeg totalt smertefri med 100% funktion både i albue og skuldre. Jeg har ikke kunne hæve mine arme over hovedet uden store smerter i 7 år og nu er det totalt væk.. 100% smertefri! Jeg faktisk lidt målløs og glæder mig til behandling to i næste uge. Så jeg vil virkelig anbefale Jens og Struer Zoneterapi ved kroniske skader i bevægeapparatet.
Nelly Korsgaard, Thyholm 
Ondt I Foden
 
Nogle få dage før jul, var jeg så uheldig at vrikke om på foden, så jeg fik en slem forstuvning i anklen. Det har jeg haft stort problem med, da jeg ikke kunne tåle at få fodtøj på og havde meget ondt i den.
Hen over julen var det lidt bedre, men da jeg begyndte at arbejde igen efter nytår blev det galt igen ,det gjorde ondt og den hævede op igen.
Så besluttede jeg at få en tid ved Jens. Efter en behandling forsvandt smerterne så jeg kunne gå normal. Og hævelsen forsvandt efter en døgn.
Hermed kan jeg varmt anbefale at få en tid Jens hvis man får problemer med kroppen.

Hvordan?

Hele Kroppen
Hos StruerZoneterapi arbejder jeg med at finde og behandle ud fra “hele kroppens sammenhæng”

*Din nakkespænding kommer fra din kæbe

*Din ondt i lænden stammer fra forkert fodstilling

*Ondt i lænd kan også stamme fra forkerte sko

*Dine knæsmerter kommer fra lænden

*Dine skuldersmerter kan stamme fra hoften

*Ondt i maven kan også være psykisk

Så kort sagt, så arbejder jeg ud fra:
1) dit umiddelbare symptom 
2) hele kroppens sammenhæng
3) hvordan symptomerne bliver væk over tid

Hvad gør jeg?

Jeg bruger altid zoneterapi i kombination med understøttende teknikker, for at målrette behandlingen til hver enkelt klient.

Ingen klienter er ens hvilket giver et naturligt behov for tilpasning fra person til person. 

Det kan også skifte fra behandling til behandling, hvilke værtøjer jeg bruger i behandlingen – netop for at ramme ind i den enkelte problematik.

Alle behandlinger er med afsæt i zoneterapi, og derudover benytter jeg fx.: posturologi, farve-/frekvens terapi, akupressur, øreakupunktur og andre teknikker – alt tilpasset fra gang til gang efter det givne behov.